Aici scrieţi dumneavoastră! Despre defăimarea primarului şi „o sumă uriaşă de bani”

Acest colţ de pagină vă este dedicat în fiecare zi. Datorită faptului că pe site-ul nostru, www.interesargesean.ro, sunt foarte multe comentarii interesante, iar o pagină de ziar pe săptămână nu le poate cuprinde, am decis ca în fiecare zi Interes Argeşean să cuprindă rubrica cititorului. Aici citiţi cele mai interesante comentarii postate pe www.interesargesean.ro. Aveţi cuvântul !

Articolul intitulat „Lista străzilor care vor fi asfaltate cu 11 milioane de euro” a stârnit vii controverse pe site-ul ziarului nostru. În vreme ce unii îl înjură pe primar, alţii îndeamnă la calm şi aşteptare, pentru că până la punerea în practică a proiectului nu mai e mult timp, iar după aceea vom vedea cine şi cât a făcut. Vă propunem două comentarii care se înscriu în linia despre care am vorbit mai sus.
Un cititor care semnează Asfaltu’, îşi intitulează comentariul „Nineliada”. Iată ce scrie cititorul nostru despre străzile care vor fi asfaltate cu 11 milioane de euro. „Câtă bătaie de joc se mai poate îndura din partea acestui individ numit primar! Intervalul 2007 – 2013! Au trecut patru ani de atunci şi nu s-a făcut nimic. Ba, greşesc, s-a făcut oraşul praf şi pulbere. Şi mai sunt doi ani în care acest Ninel vrea să asfalteze drumurile din oraş! (…) Pune şi camere video să vadă el ce facem noi pe stradă, cum scuipăm lejer coji de seminţe pe sub bănci, să vadă el cum aruncăm gunoaiele oriunde ne place! Bravo! Aş vrea să văd şi o bază de lansare în spaţiu atât al Ninelului cât şi a găştii lui de neputincioşi!”
„Care e miza?!”
Un alt cititor, care semnează Argeşean, are cu totul altă poziţie faţă de cea de mai sus. El scrie – „Adevărul? Se pare că miza este foarte mare în ceea ce priveşte realizarea sau nerealizarea acestor proiecte. În primul rând de defăimare a actualului primar şi în al doilea rând (cea mai mare) de a se pune mâna pe suma uriaşă de bani şi folosirea lor pentru interese de grup. De ce nu este primarul lăsat în pace (aşa cum este el, bun sau rău) să-şi termine mandatul, şi apoi să se tragă linie? De ce le este frică celor care-l atacă atât de vehement? Nimeni nu e perfect, dar se pare că perspectiva realizării acestor proiecte îi sperie foarte tare pe nişte indivizi care-şi văd ţelurile spulberate”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email