Aici scrieţi dumneavoastră! „Delăsare, nepăsare, indiferenţă sau rea voinţa”

Acest colţ de pagină vă este dedicat în fiecare zi. Datorită faptului că pe site-ul nostru, www.interesargesean.ro, sunt foarte multe comentarii interesante, iar o pagină de ziar pe săptămână nu le poate cuprinde, am decis ca în fiecare zi Interes Argeşean să cuprindă rubrica cititorului. Aici citiţi cele mai interesante comentarii postate pe www.interesargesean.ro. Aveţi cuvântul!
Am scris în ziarul nostru despre ţurţurii care atârnă ameninţător la aproape toate acoperişurile clădirilor din municipiu, iar cititorii noştri au comentat articolul în felul următor „Binefaceri. Ca tot ce se întâmplă în această ţara şi aici este vorba de delăsare, nepăsare, indiferenţă sau rea voinţa.  Dacă locatarii ar fi conştienţi de poblemele de care sunt înconjuraţi, s-ar rezolva pe rând fiecare.Omul nostru însă este fiecare pentru el, adică unii doresc acoperiş că le plouă în casă, alţii doresc curăţenie la subsol că le iese rahatul în apartamente, alţii vor să fie zugrăvită scara blocului pentru că sunt plini pereţii de ce le iese celorlalţi în casă, uite-aşa trăim într-un dezacord total. Cum să scăpam de pericole dacă nu ne ajutăm singuri? Aşteptăm să cadă, precum ţurţurii, binefacerile !”.

Despre angajaţii primăriei, dacă sunt ei mulţi sau puţini, un alt cititor scrie. „Şi totuşi…
Şi totuşi sunt foarte obosiţi! Dacă ai vreo problemă în primărie nu poţi observă cu câtă plictiseală ţi se vorbeşte, ca şi cum săracii ar trage din greu şi nu ştiu cum să scape mai repede de tine”.
„A vorbi despre femeie înseamnă să zâmbeşti!”
Doamna Liliana Rada le urează, în felul său inconfundabil, un La mulţi Ani tuturor femeilor de ziua lor.
„A vorbi despre femeie înseamnă să zâmbeşti, să iubeşti, să admiri, să visezi , să te miri.
De-a lungul vremurilor  încercate şi pedepsite, Eva a fost criticată, înjosita,umilită, rareori lăudată, sau…iubită.
Astăzi, de ziua ei, o numesc simplu dar cald femeia.
Odată-n an merită numai cuvinte înmiresmate.
După părerea mea, femeia nu poate fi slăvită atât cât ar merita, dar dacă ar fi să-i aducem un omagiu acesta ar trebui scris cu sângele sufletului.
Dacă i-am închina veacuri de lumina, acestei zeiţe divine, tot nu am răsplăti-o.
Această stâncă scrijelită, dar nemişcată de răutăţile timpului şi încercată de vârtejuri de probleme, rămâne dreaptă şi sigură că un străjer, în postura de femeie, fie ea mamă, soţie, iubită sau pur şi simplu, ea.
Cred că fiecare am simţit-o veghind la căpătâiul nostru, la fel cum luna nestinsă străjuieşte nopţilor, acesta fiind mama.
Ca şi soţie, sau iubită, arde pe buzele celor ce o dezmiardă şi trăiesc odată cu ea, fiind scânteia ce nu te lasă să renunţi la luptă.
Femeia, femeia, femeia e candela ce nu trebuie reaprinsă, deoarece doar ea ştie să vegheze, nerăsplătită, fără flacără .
Femeia e izvorul ce nu seacă niciodată, insistând în drumul greoi, printre colţuroasele încercări ale vieţii.
La fiecare răscruce este o troiţă ce ne luminează, iar în fiecare familie e o femeie ce stă pavăză la răscrucile destinului, dar noi uităm adesea să ne închinăm acestei călăuze.
Femeia este stâlpul, bine înfipt, din spatele lui Adam, pe care niciun vifor nu îl poate smulge.
Credeţi-mă!
Mulţi au încercat, dar niciunul nu a avut atâta răbdare să insiste până a o dărâma.
Femeia e motivul existenţei bărbatului.
Este cartea  neîngălbenită de vremuri şi deschisă permanent la definiţia verbului a iubi.
Respectaţi-o, dezmierdaţi-o, şi dacă puteţi iubiţi-o, dar aşa cum îşi doreşte ea, dacă nu, renunţaţi, căci ea când iubeşte-uimeşte.
La mulţi ani femeie!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email