Aici scrieţi dumneavoastră! „Daţi afară şi femeia de serviciu!”

În fiecare săptămână, în această pagină vă prezentăm cele mai interesante comentarii postate pe site-ul ziarului nostru, www.interesargesean.ro. Sunteţi bineveniţi oricând şi pe site, unde aveţi posibilitatea să vă spuneţi părerile vizavi de articolele publicate şi de declaraţiile citate de noi în materiale. Avem mulţi vizitatori constanţi, şi le mulţumim pentru asta. Se spune că presa este a patra putere în stat. Dacă este aşa, atunci asta vi se datorează dumneavoastră, cititorilor. Împreună putem schimba ceva în oraşul acesta, pe care ni-l dorim mai curat şi mai bine gospodărit. Dacă nu putem schimba, măcar încercăm, sperând că la un moment dat vocile noastre vor fi auzite. Aveţi cuvântul!
Municipiul nostru a avut parte de o săptămână cu frământări din punct de vedere social, dacă ne gândim la cei care trebuie să plece din administraţia publică locală. Până pe 16 august, edilii trebuie să rezolve problema reducerii de personal, după cum aţi aflat din ziarul nostru. Comentariile de pe site s-au referit şi la această problemă. „Daţi, domnilor, şi femeia de serviciu afară, sau vă e ruşine să daţi cu mătura? Sunteţi de plâns, poate acum vă măriţi şi salariile şi aveţi grijă să nu vă sufocaţi în birouri!”, scrie un cititor. Salariile şi le-au mărit luna trecută cei din adminsitraţia locală, numai că prefectul a anunţat că va ataca hotărârea Consiliului Local referitoare la creşterea cu 10% a lefurilor în contencios administrativ. Aşteptăm decizia.

 „Criza e în noi”

Scriam zilele trecute despre Zilele municipiului, editorialistul ziarului întrebându-se dacă nu cumva argeşenii au nevoie şi de puţină bucurie, nu numai de necazuri şi de festivisme. Un cititor spune că e de acor cu părerea exprimată . „Criza e în noi. Sunt de acord cu autorul articolului, atunci când spune că avem nevoie de puţină bucurie. În astfel de vremuri, avem nevoie de mai multă bucurie, dar de unde să vină? Din dezbinarea existentă la tot pasul, din avariţia unora care nu mai au măsură în a acapara avutul tuturor, de parcă ar trăi zece vieţi? Trebuie mai multă înţelepciune şi nu ştiu de unde să o luăm. Societatea e bolnavă şi nu scapă cu o aspirina. Procesul de degradare durează de mulţi ani iar vindecarea va dura şi mai mulţi. Fără unitate şi comunicare nu se face nimic. A comunică e o artă pe care n-o stăpâneşte oricine”, scrie cititorul nostru.
Filmuleţul postat pe you tube, cu  deversarea Barajului Vidraru, filmuleţ realizat de colegul nostru Sorin Badea, e apreciat de toată lumea. „Foarte frumos video-ul de pe youtube realizat de voi … http://www.youtube.com/ watch? v=h_FnOM9FGx”, scrie M.M. Vă invităm să-l vedeţi şi dumneavoastră la această adresă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email