Aici scrieţi dumneavoastră! Curtea de Argeş, „comuna municipală”

Acest colţ de pagină vă este dedicat în fiecare zi. Datorită faptului că pe site-ul nostru, www.interesargesean.ro, sunt foarte multe comentarii interesante, iar o pagină de ziar pe săptămână nu le poate cuprinde, am decis ca în fiecare zi Interes Argeşean să cuprindă rubrica cititorului. Aici citiţi cele mai interesante comentarii postate pe www.interesargesean.ro. Aveţi cuvântul !
Editorialul intitulat „Oficial, municipiul a devenit comună” are multe şi interesante comentarii. Un cititor, care semnează Maso – chistul, scrie – „Comuna municipală. Şi aveţi impresia că acest cătun a fost vreodată municipiu? A, da, este municipiu dacă ne uităm la maşina de deserviciu a „secnarului” ce are cu mândrie inscripţionat „MUN”! Aţi uitat să amintiţi mizeria de cocioabe termopanate pe de Pârâul Doamnei! În plin centru al oraşului, ca să le vadă oricine, făcute cu mândrie de manelist, de ălălalt „secnar”, Nicuţ cel drăguţ, care acoperă vederii una din clădirile de referinţă ale oraşului, Şcoala 1! Aţi uitat să spuneţi vreun cuvânt de groapa de gunoi de la ieşirea din oraş spre Vâlcea”.
Acelaşi cititor comentează ştirea conform căreia Curtea de Argeş a fost capitala masoneriei pentru o zi. „Apropos!La preaplinul de gunoaie de la ieşirea spre Vâlcea aţi fost? Păi nu, că v-ar fi zidit Meşterul Manole în prea minunata mănăstire de se alegea praful de loja voastră. Oare nu vă e ruşine să fiţi membri ai unei lojă masonice într-un oraş ce are la graniţa lui cea mai mizerabilă  zonă de gunoaie din lume?! Mergeţi să vedeţi cum aţi putea să vă lăudaţi la mai marii voştri şefi de loje! Mergeţi să vedeţi în ce mizerie se scaldă acest oraş împuţit, împietrit, înninel-it. Ce ar fi să nu mai aveţi drum pe aici? Sau, dacă aveţi, acoperiţi şi gropile peste care treceţi cu atâta nesimţire!”, scrie Maso-chistul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email