Aici scrieţi dumneavoastră! „Creşterea de preţ a apei nu este justificată!”

În fiecare săptămână, în această pagină vă prezentăm cele mai interesante comentarii postate pe site-ul ziarului nostru, www.interesargesean.ro. Sunteţi bineveniţi oricând şi pe site, unde aveţi posibilitatea să vă spuneţi părerile vizavi de articolele publicate şi de declaraţiile citate de noi în materiale. Avem mulţi vizitatori constanţi, şi le mulţumim pentru asta. Se spune că presa este a patra putere în stat. Dacă este aşa, atunci asta vi se datorează dumneavoastră, cititorilor. Împreună putem schimba ceva în oraşul acesta, pe care ni-l dorim mai curat şi mai bine gospodărit. Dacă nu putem schimba, măcar încercăm, sperând că la un moment dat vocile noastre vor fi auzite. Aveţi cuvântul!

INTERES ARGEŞEAN e prezent în toate cartierele municipiului, iar redactorii noştri sunt în permanentă legătură cu locuitorii. Am scris zielle trecute despre necazurile pe care le au argeşenii care stau în zona Terasei 1 Mai. Pe site-ul nostru, un cititor a postat următorul comentariu la acest articol. „În cartierul Confecţii nu este nici iluminat public (cât de cât ok) şi noi vorbim de camere video? Noaptea îţi bagi degetele în ochi singur pentru că din 5-6 stâlpi de iluminat nu funcţionează decât 2! Dacă vrei, poţi să furi cartierul cu totul”.

Căsătoria Ancăi Aron cu Walter Stegner a dat posibilitatea multor argeşeni care îi cunosc pe cei doi să le transmită, pe site, urările lor de bine. „ Vă doresc tot binele din lume, multă sănătate!”, le urează alt cititor.
„Nu este normal!”
Şedinţa de Consiliu Local în care s-a acceptat scumpirea apei şi a canalului, chiar dacă majorarea e contestată, cu şanse de reuşită, de liberali, a fost aprins discutată şi pe site-ul ziarului. Cititorii noştri au dovedit că ştiu exact cum stau lucrurile, şi i-au dat sugestii directorului Aquaterm, Ion Bolovan. „Bolovan ar trebui schimbat, asta e părerea multor oameni. Poate şi lucrurile ar merge mult mai bine în acesta societate şi municipiu”, scrie un cetăţean. Un alt cititor crede că „nu este normal” ce se întâmplă. „Creşterea de preţ nu este justificată, deoarece anul acesta locuitorii oraşului au suportat deja cel puţin o scumpire la apa şi canal ( asta în afară creşterii de TVA la 24 % ) Dl. director ar fi trebuit să-şi facă mai bine temele dinainte să se facă de râs. Trebuia să reorganizeze firma, deoarece sunt foarte mulţi angajaţi TESA acolo care au salarii destul de mari şi sunt inutili, nu-şi justifica funcţiile, ar trebui totul computerizat că să nu mai fie nevoie de atâta personal, ar fi trebuit să atragă şi dânsul fonduri europene că sunt disponibile etc., şi sunt multe alte exemple”, comentează un cititor pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email