Aici scrieţi dumneavoastră! Cine a venit de pe Lună

În fiecare săptămână, în această pagină vă prezentăm cele mai interesante comentarii postate pe site-ul ziarului nostru, www.interesargesean.ro. Sunteţi bineveniţi oricând şi pe site, unde aveţi posibilitatea să vă spuneţi părerile vizavi de

articolele publicate şi de declaraţiile citate de noi în materiale. Avem mulţi vizitatori constanţi, şi le mulţumim pentru asta. Se spune că presa este a patra putere în stat. Dacă este aşa, atunci asta vi se datorează dumneavoastră, cititorilor. Împreună putem schimba ceva în oraşul acesta, pe care ni-l dorim mai curat şi mai bine gospodărit. Dacă nu putem schimba, măcar încercăm, sperând că la un moment dat vocile noastre vor fi auzite. Aveţi cuvântul!

 

„Dl. Lazăr are un contract cu Primăria şi nişte promisiuni făcute argeşenilor!”

La editorialul intitulat „Mănăstirea şi fotbalul ne fac reclamă. Ce facem cu ea”, avem un comentariu interesant. „Nu ştiu cât este de adevărat, dar se aude că dl. Lazăr a anunţat că echipă nu va juca nici sezonul următor la Curtea de Argeş. Domnia să are un contract cu primăria şi nişte promisiuni făcute argesenilor. Se pare însă, până în prezent faptele o confirmă, că este tot un om de afaceri în stil mioritic, şi nu acţionează decât pentru a acapara cât mai mult capital. Se lăudă sau este lăudat pentru rezultatele firmelor sale. Dacă e aşa, jos pălăria pentru afaceristul Lazăr, dar pentru omul Lazăr care a promis celor din Curtea de Argeş un lucru şi acum bagă capul în nisip nu mai am aceleaşi sentimente”, scrie un Cititor.

„Cine  îi mai opreşte?!”

Marios comentează pe marginea articolului „Investiţie de criză la o companie de stat. Hidrocentralele cumpără o maşină de peste două miliarde” în felul următor – „Cine  îi mai opreşte pe ăştia?! Apa e gratis luată de la natură, lasă că facem noi ce vrem cu ea, mai ales ne îmbuibăm cu maşini, ne vopsim gardul de 10 ori pe an dar uităm ce jeg de leopard avem înăuntru. Ţineţi-o tot aşa ca să vă arătaţi înţelepciunea de mahala! A, şi nu uitaţi să ne aduceţi aminte că putem muri şi mâine, mai daţi drumul la gâjâitoarea aia nenorocită de-i spuneţi alarmă! Nu ştiam ce ne lipseşte!”
Acelaşi domn Marios semnează şi un comentariu la articolul „Scandal între administraţia publică şi Poliţie, după ce Rutiera a trimis o adresă la Primărie. Primarul Diaconu crede că multe dintre solicitările Poliţiei sunt absurde !” . „Ori nu avem primar decât de săptămâna trecută, ori primarul abia a venit din Lună”, scrie cititorul nostru, adăugând „Oare chiar nu ştia ce semne se pun în oraş? Dar de ce mă întreb eu! De unde să ştie! Din viteza maşinilor de lux nu se văd nici semne, nici gropi, nici câini, nici gunoi! Dar are dreptul să îşi dea cu presupusul la ce este absurd sau ce nu este. Continuaţi să nu faceţi nimic şi să consideraţi tot ce fac alţii absurd. Apropo! Poliţia este din Curtea de Argeş sau a venit de pe Lună, de unde aţi venit şi dumneavoastră?!”.
Mulţumim tuturor cititorilor care ne-au felicitat cu ocazia numărului 400 al Interesului Argeşean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email