Aici scrieţi dumneavoastră! „Cei care se vor înscrie în PDL trebuie să fie oameni şantajabili!”

Acest colţ de pagină vă este dedicat în fiecare zi. Datorită faptului că pe site-ul nostru, www.interesargesean.ro, sunt foarte multe comentarii interesante, iar o pagină de ziar pe săptămână nu le poate cuprinde, am decis ca în fiecare zi Interes Argeşean să cuprindă rubrica cititorului. Aici citiţi cele mai interesante comentarii postate pe www.interesargesean.ro. Aveţi cuvântul !
Un Observator comentează articolul „Ce pesedişti şi penelişti vor trece la PDL” în felul următor – „De unde atâta tupeu? Cei care se vor înscrie în PDL la sugestia lui Sabie, aşa cum spune el, trebuie să fie oameni şantajabili, pentru că, mai bine stai de-o parte decât să te înscrii într-un partid falimentar. Probabil îşi va face membri de partid toţi angajaţii, nu este exclus. Sabie trebuie să lupte pentru ce-a primit şi ce vrea să primească, altfel rămâne sigurul fără funcţie de la partid şi de, nu dă bine la imagine şi mai ales la buzunar. Colegii lui sunt aranjaţi şi trebuie să-i apere pe binefăcătorii lor. Dacă se vor schimba stăpânii să vedeţi cum se reorientează slugile. Interesul…”
Spaţiu pentru o nouă creşă
Articolul intitulat „Avem nevoie de încă o creşă în oraş!” l-a determinat pe un cititor, care semnează Uleanu, să facă o propunere „Există spaţiu la Valea Sasului. De ce nu se foloseşte spaţiul de la Grădiniţa Valea Sasului – dormitoare, cantină / cabinet medical, săli de clasă / spaţiu în curtea grădiniţei / localul fostei şcoli 1-4 liber, cămin cultural liber. Cu câteva milioane de lei vechi se renovează şi se poate folosi”, propune cititorul nostru. Numai că spaţiul respectiv este trecut în Strategia de Dezvoltare a oraşului ca fiind cel în care se va amenaja un cămin pentru bătrâni sau un centru pentru persoanele cu handicap. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email