Aici scrieţi dumneavoastră! „Ceaţa persistă!”

În fiecare săptămână, în această pagină vă prezentăm cele mai interesante comentarii postate pe site-ul ziarului nostru, www.interesargesean.ro. Sunteţi bineveniţi oricând şi pe site, unde aveţi posibilitatea să vă spuneţi părerile vizavi de articolele publicate şi de declaraţiile citate de noi în materiale. Avem mulţi vizitatori constanţi, şi le mulţumim pentru

asta. Se spune că presa este a patra putere în stat. Dacă este aşa, atunci asta vi se datorează dumneavoastră, cititorilor. Împreună putem schimba ceva în oraşul acesta, pe care ni-l dorim mai curat şi mai bine gospodărit. Dacă nu putem schimba, măcar încercăm, sperând că la un moment dat vocile noastre vor fi auzite. Aveţi cuvântul!

 

Şi în săptămâna care a trecut cititorii noştri au accesat site-ul interesargesean.ro şi au comentat pe larg articolele. Unul dintre cele mai interesante comentarii este postat la materialul „Arhimandritul Caliopie îşi face casă în Zăvoi”, şi este semnat Cititor. Iată ce scrie acesta . „Ceaţa persistă. Nu cred că este aşa de interesant dacă acest Caliopie îşi face casă sau nu. Din acest articol reiese încă odată haosul ce dăinuie la primărie. Cum adică, domnul ,,arhitect şef” da o autorizaţie şi nu ştie pentru ce? În oraş, în domeniul construcţiilor este debandadă totală. Se construieşte după bunul plac al fiecăruia, neexistând un stil, o logică, o cromatică impuse. În timp, toate acestea se vor răsfrânge asupra noastră. Nu vom mai avea căi de acces, locuri de parcare, spaţii verzi şi vom da vină pe trecut şi moşteniri, pentru că trecutul din păcate nu mai poate fi schimbat. Dumnezeu cu mila”. Acelaşi articol mai este comentat astfel – „ Mai contează? Unul e Caliopie în oraş, nu-l poate opri nimeni, la mulţi nu ne convine, dar cine-i mai tare în parcare? Nu oare Caliopie?”. Comentariul este semnat M.M.  

„Întrebare fără răspuns!”

Articolul „Roţile maşinilor parcate neregulamentar vor fi blocate” este comentat de Marios în felul următor – „Roţi blocate! Oare n-ar fi mai indicat să fie blocate roţile edililor comunei care îşi bat joc de noi în fiecare zi? Blocaţi roţile Mercedesurilor îmbuibaţilor din Primăria pentru gropi, câini vagabonzi, gunoaie, pentru mizeriile de cauciuc care au umplut buzunarele unora cu milioane, şi care s-au rupt, şi-au scos cuiele la vedere, aşa cum este în faţa Liceului Vlaicu Vodă, au creat noi gropi! Dar nu e nimic, ăstora nu le pasă, ba din contră, ne spun senin că nicio mizerie din asta nu a afectat nici un cauciuc şi nicio maşină! Câtă nesimţire mai poate suporta pământul acesta! Întrebare fără răspuns!”

„Vai de noi!”

Mulţi argeşeni au o problemă cu întreruperea curentului electric. Un cititor ne povesteşte pe site o întâmplare de tot râsul, vizavi de această situaţie. „Ieri pe la oră 08.45 am avut ceva de rezolvat la Electrica. Când am intrat în biroul respectiv, domnul căruia trebuia să mă adresez mi-a spus umil: “din păcate va trebui să mai aşteptaţi puţin, că nu putem lucra la calculator, întrucât nu avem curent”. La Electrică era întrerupt curentul… vai de mamă ei de ţara! Dar mai ales, vai de noi!”.
Un cititor din Ştefăneşti, Sorin Ionescu, ne scrie că şi în oraşul său se întâmplă la fel. „Locuiesc în Ştefăneşti şi de ani de zile ne confruntăm cu această problemă. Doresc să mă alătur grupului de nemulţumiţi şi pot să vă pun la dispoziţie toate sesizările scrise, făcute către CEZ, împreună cu răspunsurile primite”, scrie acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email