Aici scrieţi dumneavoastră! Ce crede „argeşeanul prăfuit” despre curăţenia din oraş

În fiecare săptămână, în această pagină vă prezentăm cele mai interesante comentarii postate pe site-ul ziarului nostru, www.interesargesean.ro. Sunteţi bineveniţi oricând şi pe site, unde aveţi posibilitatea să vă spuneţi părerile vizavi de articolele publicate şi de declaraţiile citate de noi în materiale. Avem mulţi vizitatori constanţi, şi le mulţumim pentru asta. Se spune că presa este a patra putere în stat. Dacă este aşa, atunci asta vi se datorează dumneavoastră, cititorilor. Împreună putem schimba ceva în oraşul acesta, pe care ni-l dorim mai curat şi mai bine gospodărit. Dacă nu putem schimba, măcar încercăm, sperând că la un moment dat vocile noastre vor fi auzite. Aveţi cuvântul!

Discuţiile legate de stadionul municipal după renunţarea la prima ligă a echipei lui Benone Lazăr, cel care a concesionat stadionul, sunt intense. Unii spun că stadionul ar trebui să revină comunităţii, autorităţile locale se plâng că întreţinerea lui costă foarte mult, iar Lazăr nu zice nimic, nici că îi mai trebuie stadionul, nici că ar renunţa la el. Un cititor comentează în felul următor declaraţiile edililor vis-à-vis de acest subiect. „Poate că îngrijirea stadionului ar costa ceva bani, dar nu cred că chiar sumele vehiculate de unii dintre edilii noştri. Lazăr a schimbat un gazon bun cu un altul care se vroia foarte bun, dar despre care al nostru viceprimar spune că nu rezistă la mai mult de două antrenamente? Atunci el în ce a investit, dacă a investit ceva? La stadion nu s-a făcut nicio îmbunătăţire. Ce scrie în contractul semnat cu Primăria? Suntem buni numai de luat ţepe? Să fie pus Lazăr să facă ceva pentru că are un contract semnat. Când a venit aici a găsit o mişcare fotbalistică pe care a înghiţit-o cu totul”.

„Bătaie de joc!”

Demisiile de la Serviciul Public de Gospodărire Comunală, din cauza salariilor micşorate cu 25%, dar şi noua societate a Consiliului Local, cea care se va ocupa de curăţenia oraşului sunt alte subiecte commentate pe larg de cititorii noştri pe site. „Bătaie de joc!
 Şi-au bătut joc de această instituţie, de angajaţii firmei, unde se vor mai angaja pe astfel de timpuri? Şomajul se termină şi ce faci după aceea? Trebuie făcut ceva BUN şi în municipiul nostru, creerea de locuri de muncă, nu avem unde munci!”.  
Un cititor care semnează „Argeşeanul prăfuit” ne scrie –  „O să fie nasol cu firma asta nouă, se vede treabă. Eu nu uit cum, vara, când trec pe bulevard, trebuie să ocolesc măturătorii care fac un praf imens cu măturile lor. Dacă au făcut firmă, să cumpere şi măturători de alt fel, mecanice sau mai ştiu eu cum or fi, că să nu mai facă praf. Dacă nu au bani să doteze firmă, la ce au mai făcut-o, că să se facă posturi noi pentru vreo nevastă de consilier, sau de ce. Ca la noi la nimeni. O să dăm bani mai mulţi şi o să fie mizerie mai mare. Aşa se întâmplă mereu la Curtea de Argeş, în satul nostru”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email