Aici scrieţi dumneavoastră! „Când ne vor fi rezolvate problemele?!”

Acest colţ de pagină vă este dedicat în fiecare zi. Datorită faptului că pe site-ul nostru, www.interesargesean.ro, sunt foarte multe comentarii interesante, iar o pagină de ziar pe săptămână nu le poate cuprinde, am decis ca în fiecare zi Interes Argeşean să cuprindă rubrica cititorului. Aici citiţi cele mai interesante comentarii postate pe www.interesargesean.ro. Aveţi cuvântul !
Miratul – „Oare de ce postăm pe acest forum? Ca să ne bage cineva în seamă. De la nesimţiţi nicio speranţă! După ce ne rânjesc în barbă de pe copaci şi ne dau sfaturi din sedii de partide cum să tăiem copacii sau cum să ardem uscăturile cât mai la vedere avem pretenţia să ne audă cineva. Ziarul tot publică mesajele noastre dar câinii latră, ursul trece! Din păcate, ursul e o mârţoagă numită primărie. Orice am scrie noi ar fi în van. Degeaba scoateţi ziarul acesta că nu vă ascultă nimeni, ba din contră, vi se râde în nas. Aţi vrut democraţie, o aveţi. În schimb, aţi vrut respect? Nu-l aveţi!”
Alt cititor îşi  exprimă o altă părere – „Vreau să-i răspuns miratului de mai sus aşa: postăm oriunde putem ceea ce credem noi că trebuie făcut Aici scriem despre problemele noastre, dar nu ăştia de la ziar le pot rezolva. Ziarul asta scrie, alţii trebuie să ia măsuri. Aţi văzut cât scriu ziarele de la Bucureşti despre ceea ce se întâmplă, dat tot degeaba? Măcar să se scrie despre ele, că o veni şi vremea să fie rezolvate!”. (I.I.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email