Aici scrieţi dumneavoastră! „Adevarătele pericole publice să fie cercetate în libertate !”

Acest colţ de pagină vă este dedicat în fiecare zi. Datorită faptului că pe site-ul nostru, www.interesargesean.ro, sunt foarte multe comentarii interesante, iar o pagină de ziar pe săptămână nu le poate cuprinde, am decis ca în fiecare zi Interes Argeşean să cuprindă rubrica cititorului. Aici citiţi cele mai interesante comentarii postate pe www.interesargesean.ro. Aveţi cuvântul!

Materialele despre poliţistul care a făcut scandal într-un restaurant din Curtea de Argeş, beat şi dezbrăcat, sunt comentate pe larg de cititorii noştri. Articolul „Poliţistul scandalagiu e cercetat în stare de libertate” e comentat în felul următor de un argeşean- „Adevarătele pericole publice să fie cercetate în libertate. E perfect normal! Bravo justiţiei”

Un alt comentariu interesant este cel postat la articolul „Firma de salubritate are profit!”. „Cum poate o firmă căreia i se alocă bani de la bugetul local pentru anumite lucrări să scoata profit? Au lăsat salariaţii bani din salarii, gest de mărinimie sau altceva, n-au fost plătiţi pentru anumite lucrări efectuate sau n-au efectuat lucrările pentru care s-au cerut banii? Aceste discuţii cu uite profitul nu e profitul, la o firmă ce lucrează pe bani de la buget sunt de prost gust. Problema e că în acest ,,municipiu” mai e mult, mult loc de mai bine din toate punctele de vedere şi în special din cel al curăţeniei. La lăudat nu ne întrece nimeni, cu munca stăm mai prost”, scrie cititorul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email