Ai uitat de cadou? Cum poți salva momentul pe ultima sută de metri

Un ritm de viață foarte dinamic te poate face să rămâi în urmă cu datele la care se întâmplă fiecare eveniment. Dacă nu ești nici o persoană foarte organizată, care să-și noteze măcar detaliile mari într-o agendă personală, ești pe drumul cel bun înspre a uita o dată importantă. Deși cei dragi spun mereu că prezența apropiaților este cel mai mare cadou, nu este potrivit să mergi cu mâna goală, indiferent dacă este vorba despre o rudă de familie, un prieten sau chiar partenerul de viață.

 

Cum să găsești cadouri în ultimul moment fără să pară superficiale

 

Amintește-ți de conversațiile recente

Cea mai utilă salvare înainte de a începe să cauți cadouri din proprie inițiativă, este încerci să îți reîmprospătezi memoria în caz că sărbătoritul a menționat ceva despre ceea ce își dorește. Această metodă este utilă nu doar atunci când ești cu câteva zile înainte de aniversare. Poți să o aplici oricând, pentru a te asigura de faptul că persoana cealaltă primește ceva ce își dorește cu adevărat. Poți fie să îți amintești conversațiile avute, fie să cauți atent în mesaje sau chiar să încerci să găsești ceva legat de interesele recente.

 

Ceva dulce

Cum nu există aniversare fără desert, fii tu cel care duce desertul la masă. Alege din colecția de torturi aniversare pusă la punct de cofetăria Mayore.ro. Fii atent, totuși la minimul necesar atunci când vine vorba de alegerea aromelor: află ce îi place și ce nu îi place sărbătoritului. Nu ai vrea să fii și cu cadou pe ultima sută de metri, dar și cu el cumpărat la întâmplare. Bonus: dacă ai suficient timp la dispoziție pentru ai personaliza tortul, va părea că te-ai gândit la acest cadou cu atenție, de mult timp.

 

Bilete la evenimente

În funcție de bugetul de care dispui, poți opta să achiziționezi bilete la evenimentele la care știi că sărbătoritul își dorește să ajungă. Fie alegi să fie bilete la un festival de muzică, fie un spectacol de teatru, un film, sau chiar un meci de baschet sau fotbal, opțiuni există suficiente, trebuie doar să acorzi o atenție mai mare intereselor persoanei dragi și îți vor spune de la sine care trebuie să fie destinația biletelor cadou.

 

Carduri cadou

O opțiune tot mai des utilizată pe post de cadou este să oferi carduri cadou la diferite magazine. Avantajul este că poți alege tu suma pe care îți dorești să o pui pe card, însă acest cadou nu va trece drept ”bani în plic”, ci va avea și o latură de implicare din partea ta. Alege un magazin unde știi sigur că persoana căreia îi oferi cardul va vrea să cumpere. Astfel, nu îi face un card cadou la un magazin de încălțăminte de piele dacă știi că își cumpără exclusiv pantofi sport de-a lungul anului, de exemplu.

Cadourile în care ai pus puțin efort nu trebuie să fie mereu cadouri pregătite cu focuri de artificii. Uneori, din lucrurile simple poți compune ceva unic, chiar dacă vei alege cadoul doar cu o zi înainte de aniversare. Cel mai important lucru este să știi să te pliezi pe nevoile, dorințele sau emoțiile persoanei căreia vrei să îi oferi ceva în dar, iar opțiunile vor începe să apară în mod natural.

 

Sursa foto: pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email