Aglomeraţie la plata taxelor şi impozitelor locale

Locuitorii muniicpiului Curtea de Argeş au stat la coadă la Primărie ca îşi plătească taxele şi impozitele locale pentru acest an. Cei care achită dările locale până la 31 martie beneficiază de o reducere de 10%.

Taxele și impozitele pe care cetăţenii le plătesc în 2020 s-au indexat  cu rata inflației, de 4,6%. „Pentru stabilirea impozitelor și taxelor locale prin indexarea cu rata inflației s-au respectat prevederile legale referitoar la rotunjire, astfel  prin reducere când fracțiunile în bani sunt mai mici de 50 de bani și prin majorare când fracțiunile în bani sunt de 50 de bani sau mai mari”, a explicat directorul economic al Primăriei, Gheorghe Florescu.

Impozitele și taxele locale sunt următoarele- impozitul pe clădiri și taxa pe clădiri; impozitul pe teren și taxa pe teren; impozitul pe mijloacele de transport; taxa pentru eliberarea certificatelor, avizelor și autorizațiilor; taxa pentru folosirea mijloacelor de reclamă și publicitate; impozitul pe spectacole; taxele speciale; alte taxe locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email