Agende din piele naturală marca UNIKA, la prețuri imbatabile

Ești antreprenor și vrei să te transformi în Moș Crăciun pentru angajații și partenerii tăi de afaceri? Sau pur și simplu vrei să le faci o bucurie celor dragi și te-ai gândit că o agendă pentru o mai bună organizare n-ar strica? Află că UNIKA îți oferă o varietate de modele de agende 2020 din piele naturală, la prețuri imbatabile.

Pentru cei cu gusturi rafinate și care adoră materialele de calitate de origine naturală, o astfel de agendă este ideală. Și, ca să fie și mai unică, producătorul îți oferă posibilitatea să o personalizezi prin timbru sec, folio, emboss, print UV, etichetă metalică și multe alte metode.

Uite câteva sugestii de agende din piele naturală la un preț prietenos!

Agenda Chayenne

Întâlnirile de afaceri sau chiar zilele de lucru la birou pot impune o ținută elegantă, care să contureze imaginea ta profesională. Fie că ești antreprenor sau angajat, agenda Chayenne este accesoriul care îți va completa ținutele office în orice moment. Realizată din piele naturală, agenda Chayenne va face echipă bună cu vestimentația ta.

Agenda Chayenne – este o agendă ce inspiră masculinitate – foarte potrivită pentru bărbații de business care doresc să iasă în evidență prin outfirturile și accesoriile pe care le poartă. Agenda este realizată din piele de înaltă calitate, are închidere cu clapă și este prevăzută cu suport de pix și buzunare diverse pentru carduri și cărți de vizită.

Agenda Alaska

Întâlnire la birou, la client sau o zi normală de lucru? Orice ai răspunde, agenda Alaska îți va fi de mare folos. Pe lângă utilitatea unei agende simple, aceea de a-ți putea nota toate ideile și task-urile importante, este și un accesoriu cu care te poți lăuda. Simplitatea exprimă de cele mai multe ori bun gust, iar asta face și această agendă. Este simplă, de calitate și realizată cu mult stil.

Pielea agendei Alaska este atât de fină și catifelată încat nu vei vrea sa lași agenda din mână. Agenda este prevăzută cu suport de pix și buzunare pentru carduri și cărți de vizită la interior – astfel vei depozita cu ușurință tot ce ai nevoie pentru un meeting.

 Agenda are coperta buretată, din piele naturală, cu buzunare diverse în interior și sistem de închidere cu bridă metalică.

 Agenda Mille

Dacă îți plac accesoriile realizate din piele naturală și ți-ar plăcea să le oferi și altora, atunci e ocazia potrivită în luna cadourilor. O agendă îi va fi întotdeauna utilă, pentru că își poate nota gândurile, ideile și sarcinile importante. Și dacă mai este și adeptul stilului elegant, cu atât mai bine. Agenda Mille face parte din categoria agendelor care inspiră eleganță, rafinament și bun gust. Ești gata să o dăruiești?

Agenda este realizată din piele naturală texturată, placută la atingere – ușor de asortat datorită gamei de culori (reci, calde, neutre). Are suport de pix și buzunare pentru carduri și cărți de vizită la interior – astfel vei depozita cu ușurință tot ce ai nevoie pentru o întâlnire. Utilă, nu-i așa?

Agenda Vintage

Trecând mai departe, la gusturi aparte s-ar putea spune, încă mai există persoane cărora le plac lucrurile retro, vintage, care îi fac să călătorească în trecut. Pentru asta, UNIKA a creat agenda Vintage. Așa că, dacă printre angajații tăi, partenerii de afaceri sau chiar apropiații tăi se regăsesc persoane care sunt adeptele stilului vintage, această agendă este ideală.

Agenda are coperta moale, realizată din piele naturală cu aspect vintage, atât la exterior, cât și în interior. De asemenea, la interior se găsesc diverse buzunare pentru a-ți păstra în siguranță cărțile de vizită sau alte mici documente. Și, ca să te surprindă și mai tare, UNIKA a creat această agendă handmade. Cui nu i-ar plăcea să primească un accesoriu realizat manual?

Îți e greu să te decizi în privința modelului? Ai destul timp la dispoziție, pentru că poți comanda online din magazinul online UNIKA oricând vrei. Iar dacă o agendă ți se pare insuficientă, află că producătorul a pregătit o mulțime de materiale promoționale din care cu siguranță vei alege ceva pe placul tău. Spor la shopping și sărbători fericite!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email