Adunare Generală a Acţionarilor la SC Aquaterm

SC Aquaterm SA, societatea care furnizează utilităţile la Curtea de Argeş, are ca unic acţionar Consiliu Local. Astăzi, după şedinţa de Consiliu, a fost convocată Adunarea Generală a Acţionarilor Aquaterm, pe ordinea de zi fiind, se pare, un singur punct – aprobarea bugetului şi a bilanţului contabil. Cum scandalul din ultima vreme, legat de prelungirea mandatului de administrator a lui Ion Bolovan, nu s-a stins, e de aşteptat ca AGA să fie una furtunoasă.
Potrivit Monitorului Oficial din 19. XI. 2008, Răzvan Bădescu, în calitate de împuternicit la SC Aquaterm prin hotărârea AGA din 4.03.2008, a hotărât pe 15 iunie 2008 „prelungirea pe o perioadă de patru ani de la data actului prezent, a mandatului de administrator a domnului Ion Bolovan, care îndeplineşte şi funcţia de director general”.
Formularea este corectă, actul adiţional publicat în Monitorul Oficial corect, numai AGA la care se face referire, şi la care se spune că ar fi fost împuternicit Răzvan Bădescu, nu e recunoscută de membrii ei, adică de consilierii local. Niciunul dintre cei cu care am vorbit nu-şi aminteşte despre vreo Adunare Generală la care să fi fost împuternicit juristul societăţii, Răzvan Bădescu, să-i prelungească mandatul lui Bolovan. Din acest motiv precum şi din cauza a faptului că dacă se dovedeşte că nu s-a întrunit acea AGA şi nu s-a luat nicio decizie în sensul menţionat mai sus, şi prin urmare prelungirea mandatului lui Bolovan e ilegală, e de aşteptat ca Adunarea de astăzi să fie una cu scântei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email