ADRIAN MIUȚESCU: “PSD FACE O PROPAGANDĂ MIZERABILĂ! IPOCRIZIA PE CARE O PRACTICĂ E PĂGUBOASĂ PENTRU ECONOMIE”

Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, candidat pentru Camera Deputaților, a demontat o parte dintre minciunile propagate de PSD, în ultimul timp, în spațiul public.

“Toată această ipocrizie pe care o practică PSD este păguboasă pentru economia argeșeană. Guvernul Orban a preluat o siutație dezastruoasă, dar ei vin acum și cer orice. Fac o propagandă mizerabilă, zilele trecute l-au chemat pe premierul Orban în Parlament, să-l întrebe dacă mărește taxele și impozitele. Nu există așa ceva în planul de guvernare, ba din contră! Întrebau tocmai cei care au introdus supraacciza la carburanți sau supraimpozitarea contractelor de muncă part-time. Aceste nedreptăți au fost anulate de Guvernul Orban.

Strategia PNL este de reducere a taxelor și impozitelor. Creșterea veniturilor se poate realiza prin injectarea de bani în investiții mari, care să aducă venituri la bugetul de stat. Unele dintre aceste investiții se regăsesc în Argeș: autostrada Pitești-Sibiu și drumul expres Pitești-Craiova”- a spus Adrian Miuțescu la Antena 3 Pitești.

Realizat de INTEREST MEDIA PRESS SRL, la comanda PNL Argeș, CMF 11200025

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email