Adrian Miuţescu, în Adunarea Naţională Bisericească

Adrian Miuţescu, preşedintele PNL Argeş, este membru în  Adunarea Naţională  Bisericească, fiind propus de arhiepiscopul Calinic şi de enoriaşii din municipiu. El va face parte din această structură până în 2022.

„Le mulţumesc celor care au avut încredere în mine şi m-au ales să fac parte din Adunarea Naţională Bisericească. Mă simt onorat că enoriaşii din Curtea de Argeş m-au delegat acolo”, a ţinut să spună Adrian Miuţescu la ultima conferinţă de presă a PNL Curtea de Argeş.

Alături de Miuţescu mai fac  parte din această Adunare Şerban Valeca şi un preot de la Călineşti,a spus preşedintele liberalior argeşeni.

Adunarea Națională Bisericească este organismul central deliberativ al Bisericii Ortodoxe Române, pentru problemele administrative, sociale, culturale, economice și patrimoniale. Adunarea Națională Bisericească este alcătuită din câte trei reprezentanți ai fiecărei eparhii, un cleric și doi mireni, delegați de Adunările Eparhiale, pe termen de patru ani. Ei pot fi delegați pentru cel mult două mandate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email