Adrian Miuțescu, de la Forța Dreptei, un deputat vizionar!

Deputatul Forța Dreptei, Adrian Miuțescu, este un vizionar. În 2008, în campania electorală pentru alegerile locale, deputatul, supranumit „domnul miliard”, pentru că promitea aducerea a unui miliard de euro în Argeș, vorbea despre necesitatea înființării unei linii de metrou ușor între Pitești și Mioveni. Cei care la acea vreme zâmbeau malițios și spuneau că este un proiect fantezist fac zilele acestea o consultare a pieței fix pentru asta. Primăria Pitești consultă piața pentru estimarea costului studiului de fezabilitate necesar implementării proiectului trenului metropolitan pe ruta Pitești – Mioveni. Cei peste 10.000 de piteșteni care fac zilnic naveta către platforma Dacia vor avea astfel o alternativă la transportul motorizat, potrivit experților, iar lucrurile stăteau la fel în 2008.
În 2008 proiectul metroului de suprafață al deputatului Miuțescu era luat in derâdere… partidele de atunci, prin liderii lor, nu dădeau nicio șansă acestui proiect. Se pare că au ajuns, după 15 ani, la concluzia că acel proiect poate fi implementat.
În ceea ce privește miliardul promis, acesta a ajuns în Argeș, prin construirea autostrăzii Pitești – Sibiu. De altfel, președintele partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, prezent în Argeș în campanie electorală în 2008, le-a arătat ziariștilor harta autostrăzii, iar traseul de acum este cel despre care vorbea Ludovic Orban atunci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email