Adrian Miuţescu se apucă iarăşi de cântat

Adrian Miuţescu are voce, se spune, iar în anii în care a fost deputat sau preşedinte al PNL Argeş s-a văzut că e un tip vocal. După ce alţii l-au „lăsat” de politică şi nu l-au mai ales preşedinte de organizaţie, Miuţescu s-a reorientat, intrând puternic în afaceri, chiar dacă nu a renunţat de tot la politică. Printre pasiunile sale se numără însă şi muzica, aşa că s-a decis să facă ceva cu asta.
În 2011, Adrian Miuţescu ne spunea că va înregistra un CD cu romanţe şi cântece de petrecere. „Urmează în perioada următoare să începem înregistrările. E un proiect mai vechi, o propunere care a venit de la Teatrul Davila şi de la Filarmonică, la a cărei înfiinţare am contribuit. Le-am spus că voi face asta când voi avea timp, şi până în noiembrie va fi gata”, credea atunci Adrian Miuţescu, numai că nu s-a ţinut de termene din motive obiective. „E un proiect la care nu am renunţat, numai l-am amânat din motive obiective. Formaţia cu care urma să înregistrez a schimbat instrumentele şi au avut alte planuri, dar ne vom reapuca de treabă cât de curând, spre primăvară”, ne-a spus ieri fostul deputat PNL despre intenţiile sale muzicale.
Un liberal cu voce
Fostul deputat are şi solide cunoştinţe muzicale după ce în tinereţe a studiat vioară şi chitară şi a făcut chiar parte din cenaclul Flacără. Prietenii lui spun despre Miuţescu că este  sensibil, are o voce caldă şi are fire de artist, iar aceste calităţi îl recomanda că fiind mai mult decât un meloman.
Adrian Miuţescu a cântat împreună cu Gheorghe Dinică de câteva ori, iar albumul pe care îl va scoate anul acesta va fi de genul albumului realizat de Gheorghe Dinică şi Ştefan Iordache. „Cu Dinică am cântat de câteva ori, odată la Câmpulung şi alte dăţi la Corbi, la Virgil Baciu. El mi-a zis – de ce nu fructifici talentul acesta, să rămână ceva pentru copii şi nepoţi?! Am decis să fac asta”, ne-a mărturisit acum doi ani Adrian Miuţescu. „Ne-am completat foarte bine când am cântat cu Gheorghe Dinică”, ne-a mai spus fostul deputat.
CD-ul va conţine trei sau patru piese şi va fi făcut cadou. Singura angoasă a lui Adrian Miuţescu e legată de voce „Sper să mă ţină vocea, să nu păţesc aşa cum a păţit Dan Bitman”, ne-a mai spus râzând Miuţescu ieri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email