Adrian Miuţescu se apucă de muzică

Adrian Miuţescu, fostul preşedinte al PNL Argeş şi fost deputat de Argeş, s-a decis să-şi valorifice un talent ascuns până acum. Până la Crăciun, Miuţescu va înregistra un CD cu romanţe şi cântece de petrecere. „Urmează în perioada următoare să începem înregistrările. E un proiect mai vechi, o propunere care a venit de la Teatrul Davila şi de la Filarmonică, la a cărei înfiinţare am contribuit. Le-am spus că voi face asta când voi avea timp, şi până în noiembrie va fi gata”, ne-a spus Adrian Miuţescu.
Fostul deputat are şi solide cunoştinţe muzicale după ce în tinereţe a studiat vioară şi chitară şi a făcut chiar parte din cenaclul Flacără. Prietenii lui spun despre Miuţescu că este  sensibil, are o voce caldă şi are fire de artist, iar aceste calităţi îl recomanda că fiind mai mult decât un meloman.
A cântat cu Gheorghe Dinică
Adrian Miuţescu a cântat împreună cu Gheorghe Dinică de câteva ori. „O să fie ceva de genul albumului realizat de Gheorghe Dinică şi Ştefan Iordache. De altfel, cu Dinică am cântat de câteva ori, odată la Câmpulung şi alte dăţi la Corbi, la Virgil Baciu. El mi-a zis – de ce nu fructifici talentul acesta, să rămână ceva pentru copii şi nepoţi?! Am decis să fac asta”, ne-a mărturisit Adrian Miuţescu. „Ne-am completat foarte bine când am cântat cu Gheorghe Dinică”, ne-a mai spus fostul deputat.
CD-ul va conţine trei sau patru piese şi va fi făcut cadou. „O să le ofer prietenilor şi colegilor mei, de Crăciun, un album cu aceste cântece. Sper să le fac astfel o bucurie”, afirmă fostul preşedinte al liberalilor argeşeni. Acum, domnia sa este simplu membru de partid, iar implicarea sa în viaţa politică este extrem de discretă.
Adrian Miuţescu nu este singurul politician din Argeş care se pricepe la cântat. Mai mulţi reprezentanţi ai autorităţilor locale au filmat recent un videoclip pentru un site local, în care apar unii dintre cei mai cunoscuţi politicieni din judeţ, printre care şi preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email