Adrian Miuţescu sare la gâtul guvernanţilor

„Traian Băsescu a încercat să deturneze atenţia publică de la scandalurile în care sunt implicate protejatele sale: Monica Iacob Ridzi, Elena Udrea şi, mai nou, Sorina Plăcintă”, precizează preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, într-un comunicat remis redacţiei noastre.
„Nu întâmplător,Traian Băsescu a ieşit public exact în ziua în care DNA a anunţat începerea urmăririi penale împotriva Monicăi Iacob Ridzi, acuzată şi că a cerut falsificarea datelor din computerele Ministerului Tineretului, iar PNL a solicitat înfiinţarea unei comisii de anchetă asupra modului în care Elena Udrea a cheltuit banii publici ai Ministerului Turismului”, crede Miuţescu.
„E dreptul său ca preşedinte să evoce o viziune asupra reformei educaţiei, ba chiar să facă tot posibilul să o susţină – ceea ce nu a făcut timp de 5 ani de când e la Cotroceni, însă nu are dreptul nici legal şi nici moral să dea indicaţii factorilor decidenţi din educaţie cum trebuie implementate programele de specialitate (v. programa şcolară!!)
Dacă într-adevăr era interesat de reformă, putea să susţină până acum pachetul legislativ al liberalilor şi alte programe de reformă. Domnia sa a ales un război politic şi a rămas indiferent la nevoile sistemului. Băsescu vrea doar să puncteze electoral că a impus un proiect de lege (v. proiectul Miclea). Atacul lui Traian Băsescu la adresa lui Mircea Geoană arată degradarea raporturilor instituţionale, politice şi chiar etice la care s-a ajuns. Este de neacceptat, într-o societate democratică şi normală, ca dialogul între primii doi oameni în stat să coboare la un nivel atât de jos ()”, precizează materialul citat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email