Adrian Miuţescu, despre faptul că nu mai este preşedintele PNL Argeş: „Este o decizie nestatutară, nedreaptă şi neconformă cu realitatea”


Adrian Miuţescu nu mai este preşedintele PNL Argeş, după ce Comisia de Onoare şi Arbitraj a decis anularea rezultatelor de la alegerile interne din filială, din luna aprilie.

Despre răspunderea unei imagini negative…

Imediat după decizia completului de judecată al Curţii de Onoare şi Arbitraj, Adrian Miuţescu a primit şi răspunsul oficial. „Am fost înştiiţat printr-un comunicat sec, că recursul depus de mine a fost respins. Nu am primit încă nicio motivaţie clară”, spune Adrian Miuţescu. Mai mult, fostul deputat spune că această decizie este una incorectă. „Din punctul meu de vedere, este o hotărâre nestatutară, nedreaptă şi neconformă cu realitatea, iar dovezile pe care noi le-am adus, vin să întărească aceste afirmaţii. Respingem cu fermitate această hotărâre şi cei care au generat această situaţie vor trebui să îşi asume răspunderea pentru că au creat o imagine negativă pentru PNL”, mai spune Miuţescu.

„Dacă am o opinie diferită de colegii mei, nu înseamnă că am trădat”

În urmă cu câteva luni, viceprimarul Costinel Vasilescu s-a numărat printre cei care au ales să demisioneze din Biroul Permanent al PNL Argeş, iar acum nu vrea să comenteze foarte mult decizia Curţii de Onoare şi Arbitraj. „Am fost printre cei care au contestat alegerile de la Piteşti, aşa că orice comentariu e în plus. Acest lucru dovedeşte că am avut dreptate”, spune vice­primarul. Despre situaţia creată, nu îl consideră însă vinovat doar pe Miuţescu. „Mie îmi pare rău că s-a ajuns aici, pentru că s-ar fi putut rezolva totul fără orgolii. Cineva uită că în politică trebuie să stăpâneşti bine arta compromisului. Eu cred că nu ar trebui să uităm totuşi şi lucrurile bune pe care Adrian Miuţescu le-a făcut pentru judeţ. Au existat însă şi lucruri pe care eu nu am putut să le accept şi de aceea am şi decis să îmi dau demisia. Dacă eu am vreo altă opinie faţă de colegii mei, nu înseamnă că am trădat”, a mai spus Costinel Vasilescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email