Adrian Mititelu este pionul DNA-ului în cazul Penescu!

S-a spus, şi chiar se va demonstra, că miliardarul de carton, Adrian Mititelu, preşedinte – patron la Universitatea Craiova, a fost şi este pionul principal în arestarea lui Cornel Penescu, în scandalul „Mită pentru arbitrii”. Mititelu a acuzat vehement arbitrajul lui Aurel Bogaciu la meciul F.C. Argeş – Universitatea Craiova terminat cu scorul de 1 – 1. Acuzele erau şi sunt total nefondate, deoarece echipa lui Mititelu n-a fost cu absolut nimic dezavantajată de arbitraj în meciul cu F.C. Argeş. Ba din contră, Universitatea Craiova a fost avantajată de Bogaciu, atunci când fundaşul Găman nu a fost eliminat pentru fault ca ultim apărător la Adi Iordache, şi s-a dat doar penaltyul clar ca lumina zilei! Cel mai bine şi corect ar fi ca acel meci încriminat aiurea de Mititelu să fie dat la posturile TV, şi să fie analizat arbitrajul! Dar se pare că acest lucru nu se vrea, pentru că atunci s-ar vedea că Mititelu minte, şi atunci nu l-ar mai putea acuza nimeni pe Cornel Penescu de corupţie, şi astfel nu s-ar mai justifica arestarea lui timp de aproape 10 luni!

Gigi Becali a avut dreptate!

După ce Cornel Penescu a fost eliberat, DNA-ul l-a chemat pe Adrian Mititelu să dea declaraţii pentru ca Universitatea Craiova să se constituie parte vătămată la acel meci cu F.C. Argeş, meci care nici măcar n-a fost pierdut de craioveni. Gigi Becali i-a spus imediat lui Mititelu că a fost la DNA pentru a se constitui parte vătămată pentru respectivul meci, dar Mititelu a minţit din nou cu tupeul care îl caracterizează: „Nu-i adevărat. Nu mă constitui parte vătămată şi nu vreau să-i fac rău lui Cornel Penescu”.

A găsit motivul

După meciul de duminică, Dinamo – Universitatea Craiova (2-1), arbitrat de Augustus Constantin, cel care n-a dat penalty pentru Craiova şi nu l-a eliminat pe fundaşul dinamovist Cosmin Moţi, Mititelu a recunoscut că se va constitui parte civilă în proces, aşa cum îi spusese Gigi Becali! Chipurile, Mititelu vrea să-i facă rău lui Gheorghe Constantin, fostul şef al Comisiei Centrale de Arbitrii, pentru felul în care Augustus, fiul acestuia a condus meciul cu Dinamo. Şi dacă Mititelu vrea să-i facă rău lui Gheorghe Constantin, automat îi face mai mare rău lui Cornel Penescu! Este mai mult decât clar faptul că Adrian Mititelu este  principalul şi singurul pion al DNA-ului în cazul Penescu, iar acuzele la adresa lui Gheorghe Constantin făcute după meciul Dinamo – Craiova sunt doar un motiv pentru a se ascunde adevărata implicare a lui Mititelu în arestarea lui Penescu.

Mititelu a uitat cât de mult l-a ajutat Penescu …

În sezonul 2004-2005,  Universitatea Craiova retrogradase în Liga a II-a, şi a fost preluată de fostul şef al galeriei Universităţii, brutar şi chelner de meserie, Adrian Mititelu. Tot atunci, Cornel Penescu a cumpărat de la Mititelu un teren în apropierea aeroportului din Craiova pentru care i-a plătit suma de 2.800.000 de euro, bani cu care Universitatea Craiova a trăit, şi a promovat în Liga I. Pentru acel teren luat de Mititelu la preţ de 2,70 dolari pe metru pătrat, mult sub valoarea reală, Gheorghe Nedelescu, pe atunci viceprimar al Craiovei, a fost chemat şi el la DNA. Apoi, Penescu a şi sponsorizat pe Universitatea Craiova cu 200.000 de euro pe sezon, jucătorii craioveni purtând pe tricouri sigla PIC. Dar Adrian Mititelu a uitat de ajutorul primit de la Cornel Penescu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email