Administratorul unei asociații de locatari, în vârstă de 79 de ani, a furat 63.000 de lei din gestiune

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de delapidare în formă continuată și fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată, potrivit IPJ Argeș.

”Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2014-2019, un bărbat de 79 de ani, din Câmpulung, în calitate de administrator al unei asociații de proprietari, și-ar fi însușit, în interes personal, suma totală de aproximativ 63.000 de lei, din gestiunea asociației, banii fiind proveniți din retrageri de numerar din contul bancar, precum și din înregistrarea în registrul de casă a unor plăți mai mari față de cele înscrise în documentele justificative care au stat la baza efectuării operațiunii.

În urma cercetărilor efectuate, prejudiciul produs în cauză a fost recuperat în totalitate, prin aplicarea măsurii asiguratorii a sechestrului asupra bunurilor inculpatului.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată”, se arată în comunicatul IPJ.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email