Administratorul Hidroelectrica vinde 5 maşini ale Sucursalei Curtea de Argeş

Firma Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, a anunţat pentru data de 20 martie o licitaţie deschisă pentru vânzarea a 52 de maşini ale societăţii, de la Sucursalele din toată ţara. Cea mai ieftină maşină scoasă la vânzare este o Dacie, evaluată la 563 de euro, iar cea mai scumpă, un Mitsubishi care are un preţ de pornire la licitaţie de 4275 de euro.
Şi Sucursale Curtea de Argeş a Hidroelectricii rămâne fără cinci maşini pe care administratorul judiciar le-a scos la vânzare. Este vorba despre  trei Dacii 1307, cu preţ de pornire de 1350 euro, un Cielo, evaluat la 975 de euro şi un ARO 244, al cărui preţ de pornire la licitaţie este de 1050 de euro. Toate preţurile sunt fără TVA.
Vă reamintim că duminică, 400 de salariaţi s-au întâlnit cu administratorul judiciar, Remus Borza, la Curtea de Argeş, în sala Centrului de Cultură şi Arte, la întrunire fiind prezenţi salariaţi care lucrează la Uzinele Câmpulung şi Vidraru, precum şi la centralele de pe Valea Argeşului aparţinând Sucursalei Hidrocentrale Curtea de Argeş. Potrivit unui comunicat de presă emis de Hidroelectrica, întâlnirea face parte din “Turneul Hidroelectrica – pentru un nou început…”.
Cum vor fi salvate cele mai multe locuri de muncă la Hidroserv
„Cele mai noi proiecte prezentate pe larg cu ocazia vizitelor în sucursale sunt reorganizarea celor 8 filiale Hidroserv şi selectarea managerilor societăţii pe bază de concurs”, precizează comunicatul citat.
„Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, a implementat măsurile necesare pentru înregistrarea la Registrul Comerţului a unei singure entităţi juridice, rezultată prin fuziunea celor 8 filiale, astfel încât sa fie salvată cea mai mare parte a locurilor de muncă de la Hidroserv-urile aflate în pragul incapacităţii de plată, din cauza datoriilor scadente şi neachitate in valoare de peste 122 milioane lei, acumulate faţă de terţi”, se mai arată în comunicat.
„Siguranţa locurilor de muncă va fi garantată doar pentru cei competenţi!”
„Aprobarea organigramei în data de 16.01.2013 a coincis cu revocarea şi numirea cu delegaţie timp de 90 de zile a celor 67 de  manageri ai societăţii, până la ocuparea prin concurs a posturilor. Viitorii ocupanţi ai posturilor de management  vor fi recrutaţi din interiorul şi exteriorul societăţii. Selecţia va fi riguros organizată şi realizată cu ajutorul firmei Pedersen & Partners, căreia Hidroelectrica i-a solicitat servicii de formare în management. Administratorul judiciar i-a îndemnat pe toţi salariaţii societăţii care au dovedit în timp loialitate faţă de companie, competenţă şi capabilităţi manageriale, să candideze pentru cele 67 de posturi de conducere, garantându-le o procedură transparentă şi obiectivă”, informează sursa citată.
La întrebările adresate de angajaţii de la Curtea de Argeş, întrebări legate mai ales de locurile de muncă, Remus Borzea a spus că „la Hidroelectrica, siguranţa locurilor de muncă va fi garantată doar pentru cei competenţi, preocupaţi să adauge valoare societăţii în  fiecare zi”. Administratorul judiciar a mai spus că nu va tolera „nicio abatere de la normele de disciplină sau conduită,  fiind vorba despre o societate de importanţă strategică pentru România”. „Hidroelectrica va înceta sa fie o firmă  a clanurilor sau o firma în care se vorbeşte despre hegemonia directorilor”, a mai declarat Borzea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email