Administratorul american al firmei care a lucrat pentru Primăria Albești reacționează – ”Noi am aplicat doar broderiile”

Primăria Albeștii de Argeș a făcut o achiziție directă pe sistemul electronic de achiziții publice, SICAP, de ”uniforme brodate pentru SVSU”, adică Serviciul Voluntar pentru Servicii de Urgență. Conform primului anunț de pe SICAP, uniformele conțin din ” Tul, dantelă, panglicărie, pasmanterie și broderie”. Toată afacerea costă 3.774,00 RON (771,21 EUR). În aceeași zi Primăria a publicat încă un anunț și a mai cumpărat uniforme tot din ”Tul, dantelă, panglicărie, pasmanterie și broderie” pentru  același SVSU în valoare de 1.170,00 RON (239,09 EUR), ați aflat din ziarul nostru.

Firma de la care cumpără, S.C. TRIPLE AAA – AUTENTIC ADORABILE ANDREA S.R.L. S.R.L, are sediul în Albești și doi administratori, conform termene.ro, unul dintre ei fiind cetățean american, din Illinois, SUA, scriam noi. Administratorul american a reacționat la articolul nostru astfel – ”Triple AAA Autentic Adorabil Andrea a efectuat toată munca în Albeștii de Argeș. Mai multe părți ale lucrării trebuiau externalizate către o firmă din Curtea de Argeș. Administratorul cetățean american locuiește in Albești Pamânteni împreună cu soția sa româncă. Firma nu a furnizat uniformele. Executăm doar broderia și montarea emblemelor pe căștile de protecție. „Tul” sunt panglicile reflectorizante pentru a menține voluntarii de în siguranță atunci când lucrează în apropierea unor drumuri”, este mesajul trimis către INTERES ARGEȘEAN. Din spusele sale înțelegem că doar broderiile și părțile reflectorizante ale uniformelor au costat  o mie de euro.


Community Verified icon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email