ADI Molivişu a renunţat la împrumutul de 10 milioane euro

Ieri, pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) a apărut anunţul prin care ADI Molivişu anulează procedura de „Negociere accelerată Servicii de acordare de credit-tip linie de credit pentru investiţii în valoare de 41.000.000 lei pentru asigurarea cofinanţării proiectului cu titlul Crearea infrastructurii generale şi specifice activităţilor de turism  din arealul climatic Ghiţu – Molivişu comuna Arefu, judeţul Argeş finanţat din  fonduri europene nerambursabile”.
După cum aţi aflat din Interes Argeşean, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară din care fac parte comunele Cicăneşti, Brăduleţ şi Arefu, a scos la licitaţie pe SEAP un contract pentru Servicii de acordare de credit-tip linie de credit pentru investiţii în valoare de 41.000.000 lei pentru asigurarea cofinanţării proiectului staţiunii Ghiţu –  Molivişu. Asociaţia a anunţat negociere accelerată pentru acest contract, după care, ieri, a renunţat la această metodă.
Staţiunea Ghiţu Molivişu este un proiect vechi despre care Interes Argeşean a mai scris. Ea face parte dintr-un masterplan pe turism al Consiliului Judeţean care datează de câţiva ani. Anul trecut, în toamnă, şi anul acesta, s-au făcut primii paşi în vederea punerii în parctică a lucrărilor menite să transforme zona Molivişu în una dintre cele mai frumoase staţiuni din ţară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email