Acum putem schimba cu adevărat oraşul şi politica locală

Curtea de Argeș are obiective turistice dar cele mai multe sunt în paragină, Gara, San Nicoară și Biserica Domnească, acesta din urmă un obiectiv de excepție care din păcate s-a făcut remarcat zilele trecute prin bomba de toaletă publică din dotare. ”Singurul obiectiv care performează este Mânăstirea Meșterului Manole care nu se află în patrimoniul Primăriei. Probabil că spune și asta ceva despre administraţia locală de la Curtea de Argeș care astăzi ne vorbește de viitor. Situația asta dezastruoasă a turismului mă face să mă întreb dacă nu cumva e intenționat acest management defectuos” a declarat Marina Ionut Bogdănel, candidatul Alianței USR PLUS la funcția de Primar al municipiului Curtea de Argeș.

”Parte importantă a planului nostru este și mutarea pieței centrale urmând ca zona din actuala locație sa fie reamenajată, cu fonduri europene, câștigând astfel un nou obiectiv turistic de pe ceea ce s ar putea numi Drumul Regelui, care începe la Gară, un alt monument incredibil al impotenţei și nepăsării politrucilor care au condus Argeșul în ultimii 30 de ani. Aici intenționăm să mai dezvoltăm un obiectiv, un Muzeu al Regalității iar drumul va continua în piațeta din centrul vechi, acolo unde acum se vinde carne, şi de unde se vor comercializa suveniruri. Toate clădirile de acolo trebuie renovate păstrând arhitectura inițială.

Nu știu ce credibilitate își imaginează că mai pot avea o parte din cei care candidează atunci când vorbesc de viitor, primar și consilier local de 20 de ani sau viceprimar și consilier de o viață, în condiţiile în care orașul nu are nici măcar o toaletă publică pentru turiști. E timpul pentru o schimbare reală, o revoluție serioasă aici la Curtea de Argeş” a mai spus candidatul alianței USR PLUS Marina Ionut Bogdănel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email