ACL, la prima conferinţă de presă la Curtea de Argeş: „Hotărârile importante pentru oraş vor fi votate împreună!”

Ieri, la sediul PNL Curtea de Argeş a avut loc prima conferinţă de presă a Alianţei Creştin Liberale, ACL, organizaţia municipală. Alături de cei doi copreşedinţi ai ACL, viceprimarul Cristian Mitrofan, preşedinte PNL şi Victor Suhan, preşedinte PDL, a fost prezent primvicepreşedintele PNL Curtea de Argeş, Sandu Nichita.
„Vom avea conferinţe comune, şi le vom face o dată la PNL şi o dată la PDL”, a spus de la început viceprimarul Cristian Mitrofan. „Am avut trei întâlniri comune cu PDL, am lucrat pentru strângerea de semnături pentru Klaus Johannis. Am fost măguliţi că printre primele oraşe din ţară vizitate de Klaus Johannis a fost şi Curtea de Argeş, şi am semnale că s-a simţit foarte bine şi că i-a plăcut foarte mult Curtea de Argeş. A fost foarte mulţumit şi plăcut impresionat de ce a văzut la Curtea de Argeş”, a spus Cristian Mitrofan despre vizita preşedintelui PNL de săptămâna trecută. La Curtea de Argeş se strâng semnături pentru candidatura şefului liberalilor la preşedinţie, şi până acum au fost trimise 2000. „Avem trei corturi, pentru care avem autorizaţie, la care strângem semnături. Avem un target de 3500, dar îl vom depăşi”, a mai spus Mitrofan.
Prieteni de la grădiniţă
„Îl cunosc pe Cristi Mitrofan de la grădiniţă, avem şi poze împreună, şi sunt încântat de această fuziune a partidelor după alegerile prezidenţiale. PDL e în favoarea acestei fuziuni, la noi totul se desfăşoară în bune condiţii şi relaxat”, a declarat Victor Suhan.
„Cele două partide şi-au desemnat negociatorii, dar nu prea am avut ce negocia. Au fost oameni de onoare în ambele părţi”, a spus Sandu Nichita despre cele două echipe ale PNL şi PDL care au discutat despre constituirea ACL la Curtea de Argeş. El a mai spus că vizita lui Johannis e un semn bun. „Cred că e de bun augur vizita la Curtea de Argeş a preşedintelui PNL. Emil Constantinescu a procedat la fel, a venit întâi la Curtea de Argeş şi a câştigat alegerile”, a mai spus Sandu Nichita.
Printre deciziile care au fost luate în ACL s-a numărat şi aceea ca la şedinţele de Consiliu Local să se voteze împreună pentru hotărârile importante pentru oraş. „Am decis ca pe punctele importante să avem întâlniri în care să stabilim un punct de vedere comun”, a precizat Victor Suhan.
Sandu Nichita – „Trebuie făcută o grevă electorală!”
Primvicepreşedintele PNL Curtea de Argeş, vicepreşedinte, alături de Gheorghe Nicuţ, al ACL, e de părere că trebuie făcută grevă electorală pentru ca Ordonanţa prin care se permite migraţia primarilor să nu aibă succes. „Trebuie ca partidele de opoziţie să nu se prezinte la alegeri, să fie grevă electorală. Am vorbit cu un deputat de-al nostru, avocat de meserie, şi i-am spus asta. O să dăm astfel un semnal Europei că România e condusă de un singur partid de stânga”, a mai spus Sandu Nichita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email