Accident mortal cu 3 mașini implicate

Un bărbat de 77 de ani, din Corbi, a murit sâmbătă seara într-un cumplit accident care a avut loc pe raza comunei Godeni și în care au fost implicate trei mașini.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că un bărbat, de 52 de ani, din Berevoești, care conducea un autoturism, pe DN 73C, pe raza localității Godeni, din direcția Câmpulung către Curtea de Argeș, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, în aceeași direcție de mers, de un bărbat de 41 de ani, din Curtea de Argeș, potrivit  IPJ Argeș.

Polițiștii mai spun că în urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un al treilea autoturism, condus, în aceeași direcție de mers, de un bărbat de 77 de ani, din Corbi.

Cel de-al treilea autoturism a fost proiectat în glisiera metalică de protecție, glisieră ce l-a rănit pe conducătorul vehiculului, care a intrat în stop cardio-respirator.

Echipajele medicale, sosite la fața locului, au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat, bărbatul, de 77 de ani, fiind declarat decedat.

Ceilalți doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email