Accident grav la Muşăteşti. O fetiţă a fost lovită de o maşină de teren

O elevă din Muşăteşti a ajuns în stare gravă la Urgenţa Spitalului Municipal, ieri după amiază, după ce a fost lovită de o maşină. Se pare că fetiţa se afla în spatele unui microbuz care staţiona în afara carosabilului, şi a traversat strada în fugă, fără să se asigure. Atunci a fost lovită de o maşină de teren, care circula regulamentar dinspre Curtea de Argeş către Domneşti. „Eleva avea 15 ani şi a fost luată pe capota maşinii şi proiectată pe marginea drumului. Şoferul nu consumase băuturi alcoolice”, a precizat comisarul şef Cristian Puicănescu, şeful Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Curtea de Argeş.
În urma accidentului, copila s-a ales cu mai multe fracturi, însă medicii spun că este în afara oricărui pericol. Oamenii care locuiesc în zona unde s-a produs accidentul spun că au mai fost evenimente rutiere exact în acel loc şi asta pentru că marcajul pentru trecerea de pietoni s-a şters, iar pe sensul de mers Curtea de Argeş – Domneşti nu există nici măcar un indicator care să îi avertizeze pe şoferi că urmează o trecere de pietoni.

„E nevoie să moară un om, ca să pună un indicator?”

Sătenii spun că lipsa acestui semn de circulaţie ar putea să ducă la o adevărată tragedie. „Sunt şofer şi îmi dau seama că cineva care nu cunoaşte zona nu are de unde să ştie că aici este trecere de pietoni. Marcajul s-a şters de tot, iar indicator nu mai este decât pe un singur sens de mers. Rişti să omori un om şi să ajungi în puşcărie, chiar dacă nu ai nicio vină. Pur şi simplu nu ai cum să ştii că acolo este o trecere de pietoni. E nevoie să moară cineva, ca să pună un indicator ?”, spuneau ieri sătenii din Muşăteşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email