A venit vremea pentru prima victorie la Mioveni

A venit timpul ca echipa lui Benone Lazăr să câştige primul meci pe teren propriu după ce le-a pierdut pe primele cinci! Adversară le va fi o nou promovată, Astra Ploieşti, care de la venirea pe banca tehnică a italianului Nicolo Napoli a cunoscut un adevărat reviriment. Dacă nu acum, atunci când, dacă nu cu Astra, atunci cu cine, sunt întrebările la care trebuie să răspundă antrenorul Fane Stoica şi echipa pe care o pregăteşte. Răduţ şi colegii lui au un moral bun după victoria de la Alba Iulia în faţa Unirii, şi cu 12 puncte, doar cu minus trei în clasamentul adevărului, pot veni primele puncte cucerite pe stadionul din Mioveni. Partida este extrem de importantă pentru ambele echipe care se află în luptă pentru supravieţuirea în prima ligă a fotbalului românesc, aşa că se pate spune că este un meci a cărui miză sunt şase puncte.

Înaintea începerii campionatului, au terminat la egalitate

Înaintea începerii campionatului, F.C. Internaţional şi Astra Ploieşti s-au întâlnit tot la Mioveni, meciul terminându-se la egalitate: 1 – 1. Inter a deschis scorul în prima repriză prin ITU, minutul 23, iar echipa pregătită atunci de Ion Moldovan a egalat în minutul 88 dintr-o lovitură de la 11 metri.

Conducerea clubului Internaţional cheamă lumea la meci!

Partida se va disputa duminică 25 octombrie de la ora 16.00 la Mioveni, şi va fi transmisă direct de GSP TV. Preşedintele clubului Internaţional, Emanuel Marinescu, spunea că „avem mare nevoie mai mult ca niciodată de susţinerea publicului. Venim după a patra victorie pe teren străin şi băieţii merită ajutorul pentru a ieşi din pasa proastă în care sunt la partidele jucate la Mioveni. De la Curtea de Argeş vor veni mai mulţi suporteri care vor încuraja echipa, dar noi aşteptăm spectatori şi de la Piteşti, şi de la Mioveni, pentru a susţine echipa”.

Echipa probabilă

Antrenorul Ştefan Stoica ar putea alinia următorul 11: Popa – G. Matei, Viera, Izvoranu, Neagu – Băcilă, Răduţ, Vezan, Frăsineanu – Kone, Stoianof.  Rezerve: Arcaba, Chiricheş, Raţiu, C. Lazăr, Nasser Menassel, D. Stan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email