A treia licitaţie pentru reparaţia gării, exact la fel ca precedentele la care nu s-a înscris nimeni

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” – SA anunţă pentru data de 23 ianuarie licitaţie pentru „Reparaţii, reabilitare şi restaurare clădire călători din staţia  C.F. CURTEA DE ARGEŞ (expertiză şi DALI – clădire monument istoric)”. Valoarea estimată a contractului scos la licitaţie este de  65500 de lei.

Potrivit LicitatiaPublica.ro. este vorba despre „Proiectare faza de expertiză tehnică şi elaborarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii pentruobiectivul „Reparaţii, reabilitare şi restaurare clădire călători din staţia  C.F. CURTEA DE ARGEŞ (expertiză şi DALI – clădire monument istoric)”.  

Durata contractului este de 24 de luni din care execuţie propriu-zisă două  luni.

Exact aşa au fost şi anterioarele două anunţuri de licitaţie, din 2017 şi 2018, pentru expertiza în vederea reabilitării şi realizarea documentaţiilor de avizare a lucrărilor de intervenţii, dar nimeni nu s-a înscris la vreuna dintre ele. Ori preţul este prea mic ori alta e problema, cert este că CFR parcă îşi bate joc anunţând din când în când o licitaţie care nu atrage pe nimeni, de parcă o face doar ca să scape de imaginea proastă pe care o are de când starea deplorabilă în care a ajuns gara din Curtea de Argeş este cunoscută de toată ţara.

La ultima licitaţie „la data limită de depunere ofertă nu exista niciun ofertant înscris care a depus ofertă de preţ”, conform SEAP.

Cel mai probabil nici la de data aceasta nu va fi depusă nicio ofertă, iar gara se va degrada în continuare fără ca cineva să facă ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email