A spart 11 case într-o lună

Un bărbat în vârstă de 29 de ani din comuna Brăduleţ a transformat furtul într-o adevărată pasiune. Acesta a devenit spaima sătenilor după ce dat nu mai puţin de 11 spargeri în doar o singură lună. Astfel, tânărul s-a ales cu doar de cercetare penală şi urmează acum să fie judecat pentru faptele pe care le-a comis.
Mihai C. este un tânăr cunoscut de oamenii legii, cărora le-a dat de furcă de foarte multe ori. Deşi a fost prins de nenumărate ori furând şi chiar a fost condamnat la închisoare, acesta nu s-a oprit şi a continuat să fure din locuinţele oamenilor din comuna Brăduleţ. Oamenii legii spun că de fiecare dată când este eliberat din penitenciar Mihai C. se întoarce la „pasiunea” sa, fără să ţină cont că riscă să fie prins din nou şi condamnat la ani mulţi de detenţie.
A luat tot ce i-a picat în mână
Astfel, cu câteva luni în urmă, după ce a executat o pedeapsă cu închisoare, Mihai C. s-a întors în comuna natală, unde şi-a reluat vechile îndeletniciri. Nu a stat prea mult pe gânduri şi pătruns în locuinţa unei femei de unde a sustras aparatură electrocasnică, ceasuri sau bijuterii. Dar bărbatul nu s-a oprit aici şi a continuat să fure. Într-o singură lună a spart 11 case de unde plecat cu sticle de băuturi alcoolice, telefoane mobile, motofierăstraie, radio casetofoane, obiecte de fier, diverse sume de bani şi multe alte lucruri pe care le-ar fi putut valorifica rapid. În tot acest timp, Mihai C. a fost ajutat de C-tin S., un tânăr în vârstă de doar 19 ani. Pentru că le-a fost greu să se oprească, cei doi au intrat imediat în vizorul poliţiştilor care i-au identificat autorii furturilor care au reuşit să bage frica în locuitorii comunei.  În urma cercetărilor efectuate, Mihai C., care se află deja în spatele gratiilor, şi partenerul său, C-tin S., s-au ales cu dosare penale şi urmează să fie judecaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Aceştia vor suporta şi cheltuielile de judecată care se ridică la suma de 600 lei pentru fiecare dintre ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email