A snopit în bătaie un tânăr după ce l-a dat jos din taxi

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Albeştii de Argeş, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş după ce a lovit un alt băiat cu care a avut o altercaţie într-un club din localitate.
Acum ceva timp, Cosmin P. a mers împreună cu prietenul său, D.L., la o discoteca din comuna Albeşti. În acea seară, în local, la o altă masă, se afla şi Constantin C. împreună cu mai mulţi prieteni. La un moment dat, între cele două grupuri,  a avut loc o mică altercaţie la ieşirea din discotecă. Însă, pentru a evita scandalul, Cosmin P. şi prietenul său s-au urcat într-un taxi pe care l-au chemat pentru a ajunge acasă. Imediat cei doi au fost văzuţi în maşină de Constantin C. care s-a pus în faţa autoturismului, făcându-i şoferului semn să oprească. Acesta a oprit, timp în care tânărul furios i-a scos pe cei doi băieţi din maşină. Fără să stea prea mult pe gânduri, acesta l-a luat la bătaie pe Cosmin P., căruia i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele. Astfel, în urma loviturilor primite, băiatul a suferit leziuni traumatice, care au necesitat circa 6 – 7 zile de îngrijiri medicale, conform certificatului medico-legal.  La rândul sau, Cosmin P. a făcut a depus o plângere împotriva agresorului. În timpul cercetărilor efectuate de către oamenii legii Constantin C. a recunoscut că l-a lovit pe celălalt tânăr, dar a spus că i-a dat doar două palme. Acest lucru a fost însă contrazis de declaraţiile martorilor, care le-au povestit anchetatorilor ce s-a întâmplat în seara respectivă.
Astfel, Constantin C. s-a ales dosar penal, acesta urmând să fie judecat pentru lovire sau alte violenţe. Totodată tânărul va suporta şi cheltuielile de judecată în valoare de 600 lei. Mai mult decât atât, Cosmin D. i-a solicitat agresorului suma de 7.500 de lei, pe motiv că în timpul scandalului a pierdut un lanţ, iar telefonul mobil a i-a fost distrus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email