A patra oară a fost cu noroc ! Marian Ghiţă va conduce Biblioteca Municipală în următorii 5 ani

După o lungă perioada de aşteptare s-a decis cine va conduce Biblioteca Municipală din Curtea de Argeş. Astfel, Marian Ghiţă, cel care a condus instituţia şi până acum, a câştigat cel de-al patrulea concurs organizat pentru ocuparea postului de manager al Bibliotecii Municipale.

Aşa cum aţi aflat dintr-un număr anterior al ziarului INTERES ARGEŞEAN, de prima prima probă a concursului, cea de selecţie a dosarelor, au reuşit să treacă patru candidaţi, iar în urma desfăşurării probei de analiză a planurilor de management a promovat doar Marian Ghiţă, actualul director al instituţiei, care a obţinut nota 8.80. Ceilalţi trei candidaţi au fost declaraţi respinşi după ce au obţinut următoarele note, respectiv Ioana Stoian – nota 5,26, Bianca Cristea – nota 4,96 şi Mariana Răduţă – nota 3,63. Apoi, singurul candidat rămas în cursa pentru şefia instituţiei a obţinut nota 9,40 la proba interviului, câştigând în acelaşi timp concursul cu media generală 9,12.

 

La scurt timp după ce a obţinut postul de manager al Bibliotecii Municipale, Marian Ghiţă a declarat că va continua proiectele pe care le-a demarat în ultima perioadă, proiecte prin care şi-a propus să contribuie la promovarea scriitorilor argeşeni, dar şi la promovarea instituţiei în rândul cititorilor din municipiu. „Am câştigat concursul cu media generală 9,12, iar în următorii 5 ani voi ocupa postul de manager al Bibliotecii Municipale. Mi-am propus să continui campania de promovare a scriitorilor argeşeni, pentru că este important ca aceştia să fie sprijiniţi şi aduşi aproape de cititori. De asemenea, vreau să aduc Biblioteca Municipală în atenţia argeşenilor, cât mai aproape de aceştia pentru a trezi tuturor interesul pentru literartură”, a declarat Marian Ghiţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email