A murit în braţele soţului, spulberată de un BMW

 
Niciun moment nu s-a gândit Teodora Băluţă, din Curtea de Argeş, ieri, că va fi ultima ei călătorie, când a plecat, împreună cu soţul, spre Corbeni, să distribuie marfă. Cei doi duceau varză şi pepeni la magazinele de pe Valea Argeşului. 

Au ajuns la Corbeni, la un magazin aflat în apropierea fostului han Dumbrava, iar bărbatul a umplut o ladă cu varză şi a intrat în alimentară. A auzit la un moment dat o bubuitură, iar când a ieşit, iadul se afla în faţa sa. „Un BMW condus de Marcel Soare, din Ilfov, în vârstă de 25 de ani, care venea dinspre munte, a intrat în derapaj, şi s-a izbit de camioneta care era scoasă în afara carosabilului. Camioneta s-a izbit de Teodora Băluţă, care ieşise din maşină, şi a aruncat-o la 10 metri”, povesteşte comisarul şef Cristian Puicănescu, şeful Poliţiei Rutiere Curtea de Argeş. Soţul femeii a apucat să ajungă la ea, dar Teodora Băluţă a murit în braţele lui. „Conducătorul auto nu băuse nimic, am constatat în urma verificării cu etilotestul, dar a pierdut controlul volanului, mai ales că asfaltul era plin cu apă şi ploua în continuare”, spune comisarul şef Puicănescu.
Poliţiştii au demarat cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi a stabilirii vinovăţiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email