A încercat să înşele o firmă cu 230 de milioane

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş au trimis în judecată o femeie în vârstă de 40 de ani, din Medgidia, care a înşelat o societate comercială din municipiul nostru.
Gabriela C. a lucrat o pentru o perioadă de timp ca administrator al SC. Sanitel Distribution SRL din Constanţa. Într-una din zile femeia a primit un bilet de ordin pus la dispoziţie de către o unitate bancară, pentru a-l emite către creditori. Însă, în acelaşi timp, Gabriela C. s-a gândit la o modalitate de a obţine uşor o sumă importantă de bani. Astfel, profitând de faptul că societatea pe care o administra a desfăşurat, de-a lungul timpului, o serie de relaţii comerciale cu o societate din municipiul nostru, dar şi pentru că ştia datele acesteia din urmă, femeia a falsificat biletul la ordin. Aceasta a completat biletul de ordin în mod necorespunzător, rezultând faptul că societatea din Curtea de Argeş va plăti suma de 23.000 de lei către SC. Sanitel Distribution SRL. Mai mult decât atât, femeia a introdus biletul de ordin falsificat la o instituţie bancară, în vederea ridicării sumei respective. Însă, acesta a fost refuzat la plata, deoarece angajaţii băncii şi-au dat seama că semnătura de la rubrica „emitent” nu corespundea cu specimenul de semnătură înregistrat de către administratorul societăţii din Curtea de Argeş. Totodată, reprezentanţii unităţii bancare au sesizat oamenii legii, care au demarat o anchetă.
În urma cercetărilor efectuate Gabriela C. s-a ales cu dosar penal şi a fost trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de fals în înscrisuri, urmând să suporte şi cheltuielile de judecată în valoare de 500 de lei. (C.P.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email