A început sezonul turistic la Curtea de Argeş! Iată cum ne-am pregătit – Bazinul din parcul lui Manole, plin de mizerii, parcarea de la Mănăstire, un dezastru

Cum vine vara, cum se umple Bulevardul Basarabilor de maşini cu numere din toate judeţele. Turiştii ajung în Curtea de Argeş, bâjbâie pe centru până găsesc Mănăstirea, căci nu sunt indicatoare, întreabă în stânga şi în dreapta şi ajung într-un final în parcarea de lângă celebrul monument. Aici au un şoc încă de la intrare – dau cu maşinile în gropi, iar cerşetorii nici nu-i lasă să iasă din maşină şi se reped asupra lor. Vizitează turiştii Catedrala, cumpără câteva kitsch-uri de la tarabele din zonă, apoi pleacă în parcul aflat vizavi. Aici au parte de o altă surpriză neplăcută – bazinul, altădată punctul de atracţie al parcului, e acum plin de bălării şi de gunoaie. Un cititor cu aparat bun de fotografiat şi cu simţ civic, ne-a trimis la redacţie câteva poze din care se vede dezastrul cu care ne întâmpinăm turiştii.

 

„Parcarea de lângă Mănăstire şi bazinul din parcul Manole sunt într-o stare deplorabilă. Mai mare ruşinea! Aleile din parc sunt tot alea, pline de pietre şi buruieni. La Mănăstire toată lumea caută dalele de pe marginea aleilor din cauza grohotişului în care-ţi poţi luxa ceva. Parcarea e jale. Fiind kilometrul zero al oraşului, consider că e ruşinea noastră, a Primăriei şi a bisericii!”, ne scrie cititorul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email