A început reabilitarea străzilor Cuza Vodă, Albești și Râmnicu Vâlcea

A început reabilitarea a trei străzi importante din Curtea de Argeș prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Contractul de finanțare pentru „Reabilitare străzi: Albești, Cuza Vodă, Râmnicu Vâlcea, în municipiul Curtea de Argeș, județul Argeș”, a fost semnat anul trecut la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA).

Licitația pentru reabilitarea acestor străzi a fost câștigată de asocierea CDM COMASTRAD – G&M ROAD BUILDING ENGINEERING. Valoarea estimată a contractului este în cuantum de 8.072.803,93 lei (fără TVA), constituită astfel: cheltuieli pentru construcții și instalații legate de construcții – 8.024.656,00 lei (fără TVA), cheltuieli pentru organizarea de șantier – 48.147,93 lei (fără TVA). Valoarea nu cuprinde suma aferenta cheltuielilor diverse și neprevazute stabilita în bugetul proiectului, respectiv suma de 96.295,87 lei (fără TVA), aceasta putând fi accesata, după caz, în situația în care sunt îndeplinite cerințele legale privind utilizarea acestor sume.

Constructorii vor înlocui bordurile, vor pregăti terenul și vor asfalta cele trei străzi. Trotuarele de pe strada Râmnicu Vâlcea vor fi refăcute printr-un proiect cu fonduri europene, iar cele de pe străzile Cuza Vodă și Albești vor fi reabilitate de Serviciul Public de Gospodărie Comunală prin programul de lucrări pe acest an.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email