A început plata dividendelor către acţionarii Electroargeş

Pe 25 iunie a început  plata dividendelor pentru acţionarii Electroargeş, anunţă Consiliul de Administraţie al societăţii într-un comunicat publicat pe site-ul bursei de valori.

Dividendul brut pe acţiune este de 0,12 lei, sumă din care se va reţine la sursă impozitul pe dividende, în cotele prevăzute de legislaţia în vigoare la data plăţii, informează sursa citată.

Distribuirea dividendelor se face începând cu data de 25 iunie, pentru plăţile prin transfer bancar, respectiv începând cu data de 25 iunie, pentru plăţile în numerar, către acţionarii înregistraţi în Registrul Acţionarilor ELECTROARGEŞ S.A. Curtea de Argeş. Pentru acţionarii persoane fizice, plata dividendelor se va putea face în numerar, prin punere la dispoziţie de către ELECTROARGEŞ S.A. a sumelor cuvenite, la unităţile bancare CEC Bank S.A., aflate în mediul urban şi în mediul rural, din întreaga ţară, prin intermediul DEPOZITARUL CENTRAL S.A., începând cu data de 25.06.2019. Acţionarii persoane fizice se vor putea prezenta la unităţile bancare CEC Bank S.A., orarul de ridicare a dividendelor încadrându-se în orarul de lucru al unităţilor bancare CEC Bank S.A. Plata dividendelor la unităţile CEC Bank S.A. se face doar către acţionarii persoane fizice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email