A început o nouă ediţie a Zilelor Municipiului

Vinerea trecuă a început o nouă ediţie a Zilelor Municipiului Curtea de Argeş. Astfel, week-end-ul trecut municipiul nostru a fost gazda unor concerte de muzică uşoară, susţinute de artişti şi formaţii de renume din ţară.
În acelaşi timp, în zona Sălii de sport a municipiului a fost amplasat şi bâlciul tradiţional de Sfânta Maria. Aici au fost amenjate mai multe terase cu specific tradiţional românesc, dar şi un parc de distracţii, ce cuprinde tiribombe, o auto-pistă cu maşinuţe tamponabile, precum şi alte utilaje, care mai de care mai atractive.
Show incendiar susţinut de Paraziţii
Vineri a avut loc un prim spectacol, în cadrul căruia au cântat o serie de artişti din ţară, printre care şi trupa Paraziţii. Pentru a încălzi atmosferă, pe scenă au urcat Silvia, Alexandru Albu, Johnny Candea, Karina şi Mitză. Publicul s-a dezlănţuit în momentul în care şi-au făcut apariţia băieţii de la „Paraziţii”, care formează una dintre cele mai longevive şi apreciate trupe de hip-hop din ţară. Chello, Ombladon şi Freakadadisk au cântat în faţa câtorva sute de tineri, mulţi dintre aceştia fiind îmbrăcaţi cu haine largi şi purtând şepci cu cozoroc drept, în stilul rapperilor de pretutindeni. Timp de aproape o oră, băieţii de la Paraziţii au şi-au cântat cele mai cunoscute piese, iar versurile tăioase ale acestora au fost cântate cu patos de cei prezenţi lângă scenă, care ştiau aproape pe de rost mai toate piesele trupei. Aşa cum era de aşteptat, pe tot parcursul show-ului, publicul a fost la înălţime şi a cântat alături de favoriţii săi piese celebre precum „În focuri”, „Necomercial” sau „Toate-s la fel”.
Sâmbătă, seria concertelor a continuat cu alţi artişti şi formaţii de renume din ţară. Astfel, prima pe scenă a urcat solista Mădălina Dulgheru, care a fost urmată de trupa Respect Reciproc. Argeşenii au avut apoi parte de o petrecere fără frontiere, cu ritmuri incendiare, asigurate de trompete, saxofoane, tobe şi o voci extraordinare. Cam aşa s-ar putea caracteriza în câteva cuvine show-ul susţinut de formaţia Mandinga. Melodii precum „Zaleilah”, „Soarele meu”, „Doar cu tine” sau „Cinema” au fost pe placul publicului, care a cântat şi a dansat în continuu, creând o atmosferă deosebită. Mai mult decât atât, alături de solista formaţiei, Elena, care a cucerit cu siguranţă inimile multor spectatori, la înălţime au fost şi băieţii din trupă, care au făcut un moment special pentru fani şi au cântat un colaj din cele mai cunoscute hituri la nivel internaţional.
Duminică, iubitorii muzicii populare au avut parte de un spectacol extraordinar susţinut de îndrăgiţii interpreţi Petrică Mîţu Stoian şi Constantin Enceanu. Alături de aceştia, pe scenă au mai urcat Alexandu Jidveianu, Florin Grigore, Lavinia Stoica, „Româncuţele”, dar şi Taraful Nicu Spătaru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email