A început o nouă ediţie a Zilelor Municipiului Curtea de Argeş

Vinerea trecuă a început o nouă ediţie a Zilelor Municipiului Curtea de Argeş. Cu acest prilej, municipiul nostru a fost gazda unor concerte de muzică uşoară, susţinute de artişti şi formaţii de renume din ţară.
În acelaşi timp, la Stadionul Municipal, a fost amplasat şi bâlciul tradiţional de Sfânta Maria. Aici au fost amenjate mai multe terase cu specific tradiţional românesc, dar şi un parc de distracţii, ce cuprinde tiribombe, o auto-pistă cu maşinuţe tamponabile, dar şi alte utilaje care mai de care mai atractive.
Show incendiar susţinut de CRBL
Vineri, prima care a urcat pe scena amplasată la Stadionul Municipal a fost cunoscuta solistă Simona Nae, care a fost primită cu aplauze de publicul argeşean. Piesa sa, intitulată „Doi nebuni” a fost pe placul celor prezenţi, care au cântat şi au dansat alături de solistă. Apoi pe scenă şi-a făcu apariţia CRBL împreună cu trupa sa de dansatori, iar atmosfera a devenit de-a dreptul incendiară. Acesta a deschis recitalul cu cel mai recent single al său „Petre”, pe care l-au cântat toţi cei din public, continuând cu „Românu’ n-are noroc”, „Hey Mama” şi „Kboom”.  În timpul concertului, CRBL a prezentat şi un colaj cu refrenele pieselor ce au făcut istorie în industria muzicală românească, piese pe oricine le-ar recunoaşte, cum ar fi Genius – „Macho Man”, N&D – „Vino la mine”, L.A. – „Ochii tăi”, Voltaj – „20 de ani”, după care a încheiat show-ul cu piesa cu care l-a început, şi anume „Petre”.  Şi argeşenii care au mers la Stadionul Municipal sâmbătă au avut parte de multă distracţie alături de Ralflo şi băieţii de la Alb & Negru, care au susţinut un adevărat show. De asemenea, şi publicul a fost la înălţime şi a cântat alături de băieţii de pe scenă hit-uri precum „Mi-e sete de tine” sau „Zile”.   Duminică, iubitorii muzicii populare au avut parte de un spectacol extraordinar susţinut de îndrăgitul interpret Petrică Mîţu Stoian. Alături de acesta au mai urcat pe scenă grupul vocal bărbătesc „Rapsozii Argeşului” şi Ansamblul „Argeşul” ale Centrului de Cultură şi Arte „George Topîrceanu” şi ansamblul folcloric „Doruri Muscelene”. 
Astăzi, la ora 22:00, pe scenă va urca Morris, iar o oră mai târziu, Dj Rynno împreună cu Silvia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email