A furat 14 sticle cu băutură dintr-un magazin

Un bărbat a fost reținut 24 de ore de polițiști după ce a furat 14 sticle cu băuturi alcoolice dintr-un magazin. Nu a apucat, însă, să se bucure de ele.

În ziua de 19 septembrie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt, informează IPJ Argeș.

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 12 august a.c., în jurul orei 13:00, un bărbat de 45 de ani, din Pitești, ar fi sustras 14 sticle de băuturi alcoolice din incinta unui supermarket, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.500 de lei.

Cel în cauză a fost depistat, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit reprezentantului agentului comercial.

În aceeași zi, în urma administrării probatoriului, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbatul în cauză. Ulterior a fost dispusă față de persoana în cauză, cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

RSS
Follow by Email