A doua ediţie a Cupei Presei la Tir, al doilea succes

Joi, Batalionul 33 Vânători de Munte „Posada” a organizat, la poligonul de la Valea Iaşului, a doua ediţie a Cupei Presei la Tir, competiţie la care s-au înscris jurnalişti din Curtea de Argeş, dar şi reprezentanţi ai administraţie locale şi oameni de afaceri. „Ne-am gândit să strângem colaborarea cu presa locală cu această cupă la tir, şi vrem ca această competiţie să devină o tradiţie”, ne-a declarat lt. col. Antonio Daniel Alexe, comandantul Garnizoanei Curtea de Argeş.

Acesta, împreună cu colegii săi, au organizat perfect o competiţie dominată de fair play şi de voie bună, o competiţie în care cei a căror meserie e scrisul, sau radioul sau emisiunile TV au demonstrat că sunt buni ţintaşi şi cu alte arme. Primarul Constantin Panţurescu, viceprimarul Gabriel Jubleanu, directorul Fuchs Condimente, Uwe Karl Jens, directorul RMR, Mihai Badea, s-au întrecut cu jurnaliştii la tir şi i-au învins, ori jurnaliştii s-au lăsat învinşi. Competiţia a fost una dură, dar corectă, iar festivitatea de premiere a consfinţit faptul că presa şi comunitatea locală sunt umăr la umăr din toate punctele de vedere, inclusiv al armei, indiferent că este vorba despre armele jurnaliştilor sau de cele ale vânătorilor de munte.

Cupa presei la tir va deveni o tradiţie, spune comandantul garnizoanei Curtea de Argeş, iar numărul mare de participanţi la primele două ediţii confirmă acest lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email