A distrus un autoturism în parcarea discotecii

Un tânăr din comuna Muşateşti a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş după ce a provocat un scandal în parcarea unei discoteci din localitate.

Acum ceva timp, mai mulţi tineri au mers la discoteca din comuna Muşateşti pentru a se distra alături de alţi prieteni. Însă, la un moment dat, între două grupuri de persoane a izbucnit un conflict, iar mai mulţi petrecăreţi au mers în parcarea clubului. După mai multe discuţii contradictorii, pentru a aplana conflictul, Ovidiu Ş. s-a urcat într-un autoturism marca Seat împreună cu mai mulţi prieteni, dorind să părăsească zona. Se pare că acest lucru nu a fost pe placul lui Mihai T. care s-a aşezat în faţa autoturismului. Acesta le-a cerut tinerilor să coboare pentru a-şi rezolva problemele bărbăteşte. Dacă a văzut că nu este ascultat, Mihai T. s-a decis să îşi facă singur dreptate. Fără să se gândească la consecinţe, tânărul a rupt unul dintre ştergătoarele autoturismului şi început să lovească la întâmplare în geamurile şi uşile maşinii. Astfel, Mihai T. a provocat mai multe pagube, valoarea reparaţiilor ridicându-se la suma de 4.160, 55 lei.
În urma cercetărilor efectuate Mihai T. s-a ales cu dosar penal şi urmează să fie judecat pentru distrugere. Acesta va suporta şi cheltuielile de judecată în valoare de 600 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email