A dat foc Primăriei!

O primărie din Argeş a luat foc în noaptea de duminică spre luni, iar pompierii spun că focul a fost pus intenţionat. În incendiu au ars inclusiv documente ale instituţiei.

Mai multe auspeciale de stingere ale ISU Argeș au intervenit în localitatea Beleți-Negrești, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu care a izbucnit la primărie și la două anexe ale acesteia.
Alarma s-a dat după ora 3 dimineața, iar incendiul s-a manifestat violent la etajul 1 al primăriei și acoperișul acesteia, o magazie de lemne, o încăpere dintr-o anexă și generalizat la o altă anexă unde era arhiva primăriei și alte birouri. Din fericire nu au fost victime, dar  în interiorul construcțiilor au ars și documente.
Intervenția a fostcoordonată de către Inspectorul șef al ISU Argeş. Pentru stingerea incendiului au fost alocate de către 6 autospeciale pentru stins incendii, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și 3 autospeciale de primă intervenție și comandă.
Alimentarea cu apă la locul intervenției s-a făcut în navetă de la un hidrant care se afla la câțiva kilometri distanță. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru generarea incendiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email