A condus fără permis, a bătut un consătean şi a furat şi nişte numere de înmatriculare

Procurorii argeşeni au trimis în judecată un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Trivalea – Moşteni, judeţul Teleorman, care a fost prins conducând un autoturism cu număr de înmatriculare fals, dar şi fără permis de conducere.
Acum ceva timp, C.I., deşi nu avea permis de conducere, s-a gândit că nu ar strica să meargă la o plimbare cu maşina. Fără să ţină cont de consecinţe, acesta s-a urcat la volanul unui autoturism Dacia, pe care l-a condus pe drumurile publice de pe raza comunei Pietroşani. Însă, la un moment dat, plimbarea bărbatului s-a încheiat brusc, când a fost oprit de poliţiştii care supravegheau traficul rutier. Imediat oamenii legii şi-au dat seama că ceva nu este în regulă cu cel de la volan, iar în urma unei verificări au constatat că acesta nu posedă permis de conducere.
Pentru C.I. această întâmplare nu a fost învăţătură de minte. Doar o zi mai târziu, probabil fiind nervos, acesta a intrat într-o altercaţie cu un cetăţean, pe care l-a snopit în bătaie. În urma loviturilor primite, celălalt bărbat a suferit mai multe leziuni traumatice, care au necesitat 7 – 8 zile de îngrijiri medicale
Mai mult decât atât, după o vreme, C.I. a intrat din nou în atenţia oamenilor legii. Astfel, bărbatul a luat plăcuţele de înmatriculare de la o maşină şi le-a montat la autoturismul său. Spre ghinionul său, a fost oprit din nou de poliţişti, care au verificat maşina pe care acesta o conducea. În urma unei adrese primite de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, oamenii legii au aflat că autoturismul condus de C.I. nu este înmatriculat.
După finalizarea cercetărilor, bărbatul s-a ales cu dosar penal şi a fost trimis în judecată. Acesta va suporta şi cheltuielile de judecată în valoare de 350 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email