A chefuit 3 zile de ziua lui şi a lovit un poliţist care i-a cerut să dea muzica mai încet

Un tânăr din Curtea de Argeş a fost reţinut pentru ultraj după ce a lovit un poliţist. Duminică seara, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza municipiului, la un imobil, se ascultă muzică la o intensitate ridicată, ceea ce a iscat o stare conflictuală, aspect prin care se tulbură liniștea publică, informează Poliţia Argeş.

Bărbatul a sărbătorit ziua lui de vineri până duminică, în familie, spun poliţiştii. Numai că omul mai mult a băut decât a mâncat şi mai mult a chefuit decât a dormit, drept pentru care duminică seara vecinii, exasperaţi de muzica dată tare, au sunat la 112.

La locul faptei, în cartierul Noapteş, zona străzilor Liniei – Luncilor,  s-a deplasat un echipaj mixt de ordine și siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, care i-a solicitat bărbatului care a generat situația să se legitimeze și să înceteze să asculte muzică la un volum mare.

Tânărul de 27 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a refuzat să dea relații pentru stabilirea identității și a devenit agresiv, adresând injurii, amenințări și lovind pe unul dintre polițiști.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul poliției, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, fiind sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 27 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email