A bătut crunt un consătean

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Cicăneşti, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, după ce a bătut un consătean. În urma loviturilor primite victima a ajuns la spital şi a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale.
Potrivit rechizitoriului întocmit de anchetatori, conflictul a avut loc cu ceva timp în urmă în satul Urecheşti, din comuna Cicăneşti. A.I., un tânăr din Cicăneşti, a petrecut câteva ore într-un bar din localitate, unde a băut împreună cu Ionuţ D.. Însă, la un moment dat, A.I. s-a ridicat de la masă şi a plecat către locuinţa sa, doar că pe drum a fost ajuns din urmă de doi bărbaţi, Daniel D. şi Vasile G. Aceştia se deplasau pe un moped ce era condus de Daniel D.. La scurt timp, şi-a făcut apariţia şi Ionuţ D., care probabil ameţit de aburii alcoolului, a venit şi, fără să spună nici măcar un cuvânt, l-a lovit cu pumnul în faţă pe A.I.. Mai mult decât atât, tânărul recalcitrant a încercat să îl lovească din nou pe consăteanul său, numai că în altercaţie au intervenit cei doi bărbaţi care se aflau la faţa locului. Aceştia l-au împiedicat pe agresor să îl mai lovească pe A.I., pe care l-au şi sfătuit să meargă acasă. După ce şi-a revenit din şoc, A.I. a anunţat poliţia şi a reclamat faptul că a fost bătut. Totodată, după lovitura primită, în urma investigaţiilor medicale s-a constatat că tânărul a suferit mai multe traumatisme care au necesitat circa 15 zile de îngrijiri medicale, conform certificatului medico-legal. De asemenea, oamenii legii l-au identificat rapid pe agresor, însă, în acelaşi timp, au constat că Daniel D. cel care a condus mopedul pe drumurile public din comuna Cicăneşti, nu avea permis de conducere.
Astfel, în urma cercetărilor efectuate, Ionuţ D. s-a ales cu dosar penal şi urmează să fie judecat pentru săvârşirea infracţiunii de lovire, iar Daniel D. va dea socoteală în faţa judecătorilor pentru faptul că a condus fără permis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email